עזרה יש דבר כזה השקט שנשאר שכל השיר באנגלית ?? איך אני יכול להשיג את זה ? אסף
א אסף6 New member 14/3/06 #1 עזרה יש דבר כזה השקט שנשאר שכל השיר באנגלית ?? איך אני יכול להשיג את זה ? אסף
I is258 love shiri New member 14/3/06 #2 יש גרסה ויש לי אותה במחשב../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif רק שאין לי מושג איך מעלים קבצי וידאו.... אם תביא לי תוכנה אני אוכל לעלות לך
יש גרסה ויש לי אותה במחשב../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif רק שאין לי מושג איך מעלים קבצי וידאו.... אם תביא לי תוכנה אני אוכל לעלות לך
ש שירי מימון היא דיווה New member 14/3/06 #3 יש לך את הגרסא בוידאו??../images/Emo12.gif יש לזה גרסא בוידאו?? יש לי אודיו אבל מנהלים אפשר לעלות?.. אני לא יודעת פשוט לא רוצה להסתבך עם זה פעם כבר היה סיפור. והנה אתר שאפשר לעלות ממנו.. נראה לי גם וידאו www.yousendit.com
יש לך את הגרסא בוידאו??../images/Emo12.gif יש לזה גרסא בוידאו?? יש לי אודיו אבל מנהלים אפשר לעלות?.. אני לא יודעת פשוט לא רוצה להסתבך עם זה פעם כבר היה סיפור. והנה אתר שאפשר לעלות ממנו.. נראה לי גם וידאו www.yousendit.com
I is258 love shiri New member 14/3/06 #4 אממ...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לא וידאו זה אודיו.... הוא לא ביקש וידאו הוא ביקש גירסה באנגלית אין לזה וידאו היא לא הופיעה אם זה בשום מקום לצערי... זה ממש יפה שאלתי על אתר אם וידאו כי זה יעלה גם אודיו וגם אני אדע לפעמים אחרות שאני מעלה קבצים
אממ...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לא וידאו זה אודיו.... הוא לא ביקש וידאו הוא ביקש גירסה באנגלית אין לזה וידאו היא לא הופיעה אם זה בשום מקום לצערי... זה ממש יפה שאלתי על אתר אם וידאו כי זה יעלה גם אודיו וגם אני אדע לפעמים אחרות שאני מעלה קבצים
I is258 love shiri New member 14/3/06 #5 אפשר לשלוח משם רק למייל../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אני לא יכולה לעלות ככה לינק לשיר...
L linoy7 New member 14/3/06 #6 ../images/Emo207.gifאני נוסעת../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif אני נוסעת מחר לחרמון מהבצפר של אחי... אני הורה מלווה!! אני צריכה לקום ב 5 וחצי.. ולצאת מהבית ב 6 וחצי אני אחזור בערב [אין לי מושג מתי ] ואם יהיה לי כוח אני אכנס לפורום בערב
../images/Emo207.gifאני נוסעת../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif אני נוסעת מחר לחרמון מהבצפר של אחי... אני הורה מלווה!! אני צריכה לקום ב 5 וחצי.. ולצאת מהבית ב 6 וחצי אני אחזור בערב [אין לי מושג מתי ] ואם יהיה לי כוח אני אכנס לפורום בערב
נ נושקה היחידה New member 14/3/06 #7 הורה מלווה? את כולה בת 15...(תקני אותי אם אני טועה) מי הבית ספר המטומטם שהסכים לזה.....? ובן כמה אח שלך??????
הורה מלווה? את כולה בת 15...(תקני אותי אם אני טועה) מי הבית ספר המטומטם שהסכים לזה.....? ובן כמה אח שלך??????
L linoy7 New member 14/3/06 #9 חח כן אני בת 15[וחצי../images/Emo3.gif] אבל../images/Emo41.gif אפשר לצאת עם אחים... ואח שלי בן 9[עוד שבועיים ]
חח כן אני בת 15[וחצי../images/Emo3.gif] אבל../images/Emo41.gif אפשר לצאת עם אחים... ואח שלי בן 9[עוד שבועיים ]
B bateli 1 New member 14/3/06 #8 יאאא תהני../images/Emo24.gif הורה מלווה? בת כמה את? וכדאי לך שיהיה לך כח להיכנס לפה מחר
L linoy7 New member 14/3/06 #10 חח תודה! אני בת 15 וחצי../images/Emo3.gif ומותר../images/Emo41.gif לצאת עם אחים ואני מקווה שיהיה לי כוח אבל אם אני אכנס זה רק בגללכם יהיו לי ייסורי מצפון
חח תודה! אני בת 15 וחצי../images/Emo3.gif ומותר../images/Emo41.gif לצאת עם אחים ואני מקווה שיהיה לי כוח אבל אם אני אכנס זה רק בגללכם יהיו לי ייסורי מצפון
I is258 love shiri New member 14/3/06 #11 יש../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לא תהי בפורום יום שלם! חחח סתם כפרה תהני הייתי פעמיים בחרמון וזה ממש כיף! ויש מחר בערב קדם אירוויזיון!!!!!!!!!! עוד 24 שעות...
יש../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לא תהי בפורום יום שלם! חחח סתם כפרה תהני הייתי פעמיים בחרמון וזה ממש כיף! ויש מחר בערב קדם אירוויזיון!!!!!!!!!! עוד 24 שעות...
L linoy7 New member 14/3/06 #12 חעחע תודה../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif אני הייתי 3 פעמים
I is258 love shiri New member 14/3/06 #14 לא יודעת..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כמעט בטוח שכן כי לערוץ 1 אין מה לשדר ביורויל שנה שעברה לא היה...
לא יודעת..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כמעט בטוח שכן כי לערוץ 1 אין מה לשדר ביורויל שנה שעברה לא היה...
I is258 love shiri New member 14/3/06 #16 רק את הקטע של שירי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif מה עם שאר הקדם ועם זה שאת מצביעה 8?
L linoy7 New member 14/3/06 #17 לא... אני מצביעה 1111../images/Emo41.gif אה, כן והחלטתי לפרוש מהקדם כי אני נוסעת מחר אז בהצלחה לכולם
B bateli 1 New member 15/3/06 #20 גם אותי../images/Emo45.gif ואולי גם הדיימונדז נראה אני עוד לא מכירה את השיר שלהן וגם אין לי מושג מי זאת ציפי משהיד אבל שירייי כפרעליה בא לי כבר לראותא ת זה
גם אותי../images/Emo45.gif ואולי גם הדיימונדז נראה אני עוד לא מכירה את השיר שלהן וגם אין לי מושג מי זאת ציפי משהיד אבל שירייי כפרעליה בא לי כבר לראותא ת זה