עזרה?

tictac9

New member
עזרה?

שלום אני מחפש נייד שיענה על הצרכים הבאים: 1. אמינות 2. צג איכותי 3. עבודה עם 10-15 אתרי אינטרנט במקביל (לא יודע אם זה קשור לזכרון?) 4. עבודה בעיקר מהבית 5. תקציב: 6000 פלוס מינוס ???

Jan22

New member
השימוש העיקרי הוא למטרות גלישה ?

ולא מעבר לכך ? אם כך הדבר נייד עם מפרט כדלקמן יענה על דרישותיך : מעבד סלרוןM 1.4 GHZ ומעלה ; זיכרון פנימי 512MB 33MHZ ; כרטיס מסך ממוצע אינטל אקסטרים 64; הרדיסק 60GB מינימום (מומלץ מהירות 5400); צורב DVD (רוב הניידים כיום מכילים) ; נייד עם מפרט שכזה יעלה בסביבות ה4500 - 4700 ש' ;במידה ואתה מתכוון להריץ על הנייד משימות יותר מורכבות פרט לאקפלורר/אופיס ,מומלץ לקחת מעבד פנטיום (שיעלה את התקציב בכ700-1000 ש') . ניידים כגון אייסר אספייר ;R50E ;פוג'ויטסו 2030 .

tictac9

New member
כן וחשוב לי מאוד העניין של

האמינות, ושיהיה מסך גדול ואיכותי. אני משתמש כרגע במסך LG FLATRON דיגיטלי 17" והייתי רוצה נייד עם איכות דומה..אם יש..?

tictac9

New member
17" אני מניח, אולי אפילו רחב..

אני עושה הרבה ניתוחים גרפים ככה שאני צריך מסך גדול לראות טוב ולא לאמץ את העיניים

tictac9

New member
"ניתוחים גרפים" - לא משהו עם

תוכנה כבדה, בסך הכל PAINT של WINDOWS ו-פוטו שופ מידיי פעם

tictac9

New member
עד שנמצא 17" ב-6000 גם 15" רחב יהיה

טוב.. אשמח להמלצות

tictac9

New member
אני מבין שצריך להתעלם מה-64 ביט

גם ככה אין לנו את הוינדוס המתאים

Jan22

New member
למשימות שאתה מתעתד להריץ

על הנייד ,אין צורך במערכת של VISTA 64 ; כל עוד אתה לא מריץ תוכנות תעשיתיות ,תוכל להסתדר טוב מאוד עם WIN XP 32.

tictac9

New member
מי לדעתכם המומלץ בקטגוריה הבאה:

1. 1.6-1.8 2. 15.4" 3. 512 DDR או 256X2 DDRII 4. 60-80GB 5. 3 שנים אחריות 6. תקציב: 6000 +/-

Jan22

New member
מפרט שכזה עם שלוש שנות אחריות

בתקציב של 6K תוכל למצוא לרוב בדגמי LG ;כנס לZAP.CO.IL ותבחר בקטגוריה של LG .

tictac9

New member
../images/Emo51.gif! ואם עולה למישהו דגם ספציצי

אני אשמח לשמוע

tictac9

New member
אם אני מזמין דרך eBay ב-30% פחות

זה שווה את הסיכון? 1. קיימות בעיות טכניות מלבד אותיות עברית? (מדבקות) ומערכת הפעלה? (התקנה נפרדת לתמיכה לקידוד עברית) 2. מכס? מישהו מכיר מדיניות? 3. מישהו מכיר מישהו שניסה את זה? מסתבר שאפשר להזמין תותח על במחיר מצחיק. קחו למשל את המחשב הבא ב-5000 שקל:

יאיר B

New member
חפש בפורום הודעות של gozala

היא המומחית לענייני ebay. לפי מה שהבנתי ממה שהיא כתבה, הם לא שולחים לישראל, אלא רק בארה"ב.

יאיר B

New member
אגב, אתה יודע שתהיה בעיה עם האחריות

אם תקנה בחו"ל. אאל"ט רק ל-IBM יש אחריות בינלאומית שתקפה גם בישראל...

sagi4422

New member
אפשרי

אני שחשבתי ללכת על זה פעם....זה אפשרי והם שולחים אם אתה מעוניין בפרטים שלח בפרטי

tictac9

New member
מה דעתכם על ההצעה הבאה?

*לקנות בחו"ל זה האופציה האחרונה מבחינתי. יותר מידיי פרמטרים יכולים להשתבש..עדיף לשלם עוד 1000 שקל ולהיות שקט (דעתי)

tictac9

New member
הגעתי ל-5 דגמים סופיים דעתכם?../images/Emo73.gif

קודם כל תודה רבה על העזרה יש לכם אחלה פורום למדתי המון מהקריאה פה הגעתי ל-5 דגמים סופיים תגידו מה דעתכם: 1. http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=660 2. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=838 3. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=841

למעלה