עזרה

עזרה

מישהו יכול להביא לי רעיונות למתכונים ליום אהבה? שיהיה כמובן קינוח.. כמו עוגה ? אה ושיהיה קל להכנה תוודה

מני.ת

New member
הנה מתכון מצויין לפאדג'.

קל מאד להכנה ויקצור מחמאות רבות. חמישים אחוז שוקולד מריר וחמישים אחוז חלב מרוכז בשפופרת. למעשה, באמריקה החלב המרוכז מגיע בקופסת שימורים ולכן אני מניח שהוא יותר דליל. היחס במקרה הזה הוא 60 אחוז שוקולד וארבעים אחוז חלב מרוכז. אופן ההכנה: ממיסים את השוקולד בבן מארי , מחממים את החלב המרוכז במקרו (ללא השפופרת כמובן) לטמפרטורה פחות או יותר זהה לזו של השוקולד המומס ומערבבים. מוזגים את התערובת לתבנית סיליקון או משמנים עם ספרי תבנית וכמובן לא אופים אלא מקרררים לטמפרטורת החדר. חיי המדף לא ארוכים במיוחד , אפשר לשמור בקירור אבל המרקם יהיה יותר קשה מאשר פאדג' בטמפרטורת חדר. וריאציות: אגוזים לתערובת או חתיכות של מרשמלו. זהירות ! ממכר.

מני - ברוך השב../images/Emo140.gif

מקווה שהיה טוב (הטיול?) אגב, כבר המון שנים גם בארץ חלב מרוכז מגיע בקופסאות שימורים...

מני.ת

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני דווקא זוכר את השפופרת, מאד אהבתי את הטעם של החלב המרוכז.

IlanaF

New member
איפה קונים?

אני מצאתי חלב מרוכז בתוספת שמן צמחים... אני רוצה חלב וסוכר רק. תודה Ilana

IlanaF

New member
האם משהו יודע איפה קונים חלב מרוכז

בלי תוספת של שמנים צמחים? ועוד שאלה: אם בקופסאת השימורים שקניתי יש את הענין הזה של ה"פק" כאשר אני לוחצת על החלק העליון של הקופסא, זה סימן לבוטוליזם? צריך לזרוק? מצאתי קופסאות שימורים של חלב מרוכז ללא תוספת שמן צמחי בטיב טעם, אבל כולם עושים "פק"... תןדה!

IlanaF

New member
או שאף אחד לא יודע

או שאף פעם (כמעת) לא עוזרים... מאוכזבת לאחרונה, Ilana

IlanaF

New member
לא הבנתי...

את משתמשת בחלב מרובז בתוספת שמן צמחי? תעמתי והיה טעם לא טוב. ואם את יודעת איפה קונים בלי תוספת? תודה

chocosan

New member
welcome back dude

מקווה שנהנת בחופשש- אנחנו(או לפחות אני) נטחנים לקראת פסטיבל השוקולד בקניון עזריאלי- חבל שאתה לא פה יהיה מדליק

מני.ת

New member
../images/Emo140.gif

כמעט יצא לי לבקר בקניון מלחה בתערוכה שהיתה שם בשבוע שעבר אבל גם זה לא הספקתי, זה היה יותר ביקורפ מולדת מאשר חופש. מקווה שתצרפו תמונות מהפסטיבל. מני

למעלה