עזרה...

Aeon

New member
את לא לבד

פורום סרטי מתח ואימה איתך כל הזמן...
בואי לבקר...

Dream Warrior

New member
חחחח

כיף לדעת שלא לבד
ולמה נדחפת ולא קשורה? צודקת, אבל אני תאמת העדפתי אותו בסרטים, ולא בחלומות שלי... אבל נתת לי רעיון מעולה... אם אני לא מצליחה להעיף אותו מהחלומות שלי, אולי במקום לנסות להיפטר ממנו, אני יכולה להשתמש בזה לטובתי... אחרי הכל, מי מדריך חלומות יותר טוב מפרדי? =)

1, 2

1, 2 - Freddy's coming for you 3, 4 - better lock the door 5, 6 - grab a crucifix, 7, 8 - gonna stay up late, 9, 10 - never sleep again.​

NimrodOZz

New member
תצפי בסרט הראשון...

אם את זוכרת, כשאת לא מעניקה לו כוח הוא נעלם... או בסרט הרביעי, פשוט תהפכי לאליס ותכסחי לו את הצורה... מקסימום אני אתכונן עליך בחצלול הבא שלי ואנסה לעשות משהו. לילה טוב וחלומות צלולים. עוז.

BislYMeN

New member
לדעתי

את צריכה לנסות לרצות בצורה ממש חזקה להכניס נגיד את ציפי שביט לחלום או משהו, ואז היא תהיה המרכז במחלום במקום פרדי

EaRaSeR

New member
חחח את בדיוק כמוני

גם לי הופיע פעם פרדי בחלום שלי........אבל הופיע משומע בבית ספר היסודי שלי עכשיו שם לא יודע מה קרה איכשהו הצלחתי להבין שזה חלום ולהעיף אותו קיבינימט...... מסקנה ? תחדרי למוח שלך באמצע החלום שזה רק חלום ובחלום את שולטת מחשבות שלך

undersun

New member
אולי זה יעזור..

אני בתקופה האחרונה משתדל להכניס לראש במשך שעות הערות, מידע חיובי על עצמי ועל הסביבה, עוזר לי לצבור אנרגיה טובה לחליממה. הכוונה שלי היא לשפוט דברים בצורה אובייקטיבית, זה לא קל.. אבל עם קצת מאמץ זה עושה מאוד טוב לתודעה. נגיד קמתי בבוקר, בכל פעולה שאני עושה אני מודע שהמיינד שלי קולט מידע ומנתח אותו.. אני שם לב לפרטים שעושים לי טוב ועוזרים לי להיות במצב רוח טוב מה שמקרין על הסביבה וחוזר עליי.. בתור אנרגיה חיובית. לא קל כל העסק.. לפחות בשבילי, יש לי כמה דפוסי מחשבה שקצת מעכבים אותי, וגורמים לי לאבד אנרגיה, טוב מספיק דיבורים.. נראה לי שהכוונה מובנת. לילה טוב אנשים וחלומות פז

EndOfAllHopes

New member
חלומות צלולים הם לא משחק ילדים

את יכולה להנחם בכך שהמקרה שלך הוא לא הגרוע ביותר...היה מקרה של איזו אחת שחיצללה רק בשביל סקס...כל פעם שהיא היתה מחצללת היא היתה ניגשת לבחור הראשון שהיא ראתה ושכבה איתו. עכשיו יום אחד, אחרי די הרבה זמן קצת נמאס לה...היא רצתה לעשות דברים אחרים בחצלולים שלה. אבל בכל פעם שהיא חיצללה הדמויות בחלום שלה רצו ל**** אותה, היא ניסתה להתנגד אבל הם הרביצו לה ואנסו אותה באכזריות...וככה בכל חלום צלול שהיא ניסתה להיכנס אליו. אני לא סגור שזה מקרה אמיתי, אולי סתם אגדה אורבנית של חצללנים, אבל בכל מקרה לא כדי לשחק יותר מדי עם המוח שלכם...

undersun

New member
דוגמא מצויינת

למידע שעדיף ולא יהיה בראש שלכם, בלי לפגוע. יש מוסרהשכל בקטע, אבל החדרה של פחדים לראש של אנשים לא עושה עבודה טובה! ככה לפחות אני מאמין :) יום טוב.

undersun

New member
כמו שאני הבנתי

מדובר בתשוקה ואיבוד שליטה עלייה, אני מניח שרובנו לא מודעים לגמרי למורכבות של המודעות והחלומות הצלולים, דבר חשוב שלמדתי זה שברגע שרוצים משהו מאוד מאוד.. הוא שולט בנו, אנחנו תלוייים בו. זה רשום בכל תורה בודהיסטית, יהודית, שאמאנית וכו.. אז אם אתם מחצללים בשביל למלא תשוקות שלכם, יש סיכוי גדול שתהנו אבל תשארו רעבים לעוד.. וברגע שזה ימאס עליכם זה יהפוך לדפוס התנהגות או משהו כזה.

silverhawk

New member
בהחלט

ציטוט מפורסם של חז"ל על ייצר המין: "מרעיבו שבע משביעו רעב". וזה נכון לא רק בדתות - מדובר בפסיכולוגיה בסיסית (זה נכון בתשוקה ובכל ייצר ודפוס התנהגות אחר). מצד שני, יש להבדיל בין התנהגות שהופכת לאובססיה לבין ההנאות של החיים (ואני לא מתייחס כאן לחלומות, בהם הקו הרבה יותר עבה).

undersun

New member
מסכים

יש הבדל בין התנהגות אובססיבית להנאות, ויותר מזה הייתי אומר שמניעה של הנאות היא גם פעולה אובססיבית, שגורמת לנו להרגיש נהורים מאחר ואנחנו מזכירים לעצמנו שאנחנו הצלחנו להימנע כל הזמן.. צריך למצוא את האיזור הבטוח שבו נהנים ממה שרוצים אבל לא הופכים להיות תלויים בו. זהו נקווה לטוב, ולכמה חלומות צלולים בעתיד הקרוב.

undersun

New member
ובנוסף

מאחר והכל אשלייה, ככה אני מאמין.. אז אין סיבה להיקשר לכלום, אפשר להתקיים ללא הנאות, כמו שאנחנו מתארים אותן, ולהיות בנאדם מאושר.

Dream Warrior

New member
ציפי? נראה לי אני מעדיפה את פרדי...

חחחח
ואם זה קרה באמת, זה נורא... מסכנה... באמת לא כדאי לשחק עם החלומות, אבל מי לא חשב שזה יהיה שווה להיות השחקן הראשי בסרטי האהוב עליך? קצת יצא משליטתי, אבל נראה לי שאני אוכל לסדר את זה עכשיו
ותודה לכולם

Dream Warrior

New member
נראה איך זה יתפתח ../images/Emo9.gif

אבל רק בנתיים, אני אעשה הפסקה קטנה מהחלומות, שבועיים או משהו... אתרכז יותר ביומן חלומות, ואולי, אלוהים ישמור, בלימודים

silverhawk

New member
הלו, בלי להיסחף ../images/Emo2.gif

אין צורך בהצהרות מטורפות שכאלו!

למעלה