עזרה...

Dream Warrior

New member
עזרה...

אוקיי, לפני בערך שלושה חודשים התחלתי להתעסק בחלומות צלולים. כמה שבועות אחר כך, זכיתי לחוות את החלום הצלול האמיתי הראשון שלי, רק ל10 דקות בערך, אבל עדיין הייתי נורא מאושרת. מאז אני מצליחה לחלום חלום צלול טוב פעם או פעמיים בשבוע... הבעיה שלי התחילה לפני ארבעה שבועות. אני חולה על הסרטים של סיוט ברחוב אלם, וחשבתי שזה יהיה ממש מגניב אם אני אוכל "ליצור" את פרדי קרוגר בחלום שלי. לאחר כמה ניסיונות כושלים, הצלחתי, ונורא התרגשתי שהצלחתי ליצור דמות בחלום שלי, אבל לא ממש חשבתי מה יקרה, ומאז, כל פעם שאני מצליחה שיהיה לי חלום צלול, בשלב מסוים זה הופך לסיוט, כי אני כל הזמן חושבת על פרדי אחרי שאני מגיעה למצב של צלילות, וזה כבר ממש נמאס להתעורר כל פעם בצרחות. אני יודעת שזה חלום, אבל זה נראה כל כך מציאותי ואני מרגישה את הכאב כל פעם מחדש, אני לא יכולה לסבול את זה יותר... אוף אני נשמעת כל כך מטומטמת, לא מצליחה אפילו לשלוט בחלומות שלי...

ravehor

New member
מסכנה..

לא הייתי רוצה אותו בחלום שלי... אם את יודעת שזה חלום, תנסי להעלים אותו כמו שיצרת אותו..

Dream Warrior

New member
אני מנסה...

אבל בדרך כלל זה לא עובד לי, כי אני כבר מפחדת מדי, או לא יודעת מה... זה כאילו זה עובדה שהוא שם, ושום דבר שאני אעשה או אחשוב לא תשנה את זה. אני לא רוצה לוותר על החלומות הצלולים, כי לפני שכל זה התחיל זה היה כל כך כיף, אבל זה די מבאס למות כל פעם מחדש, זה לא ההרגשה הכי כיפית בעולם... אני מרגישה כל כך מפגרת, זה רק אשמתי שאני סובלת מזה עכשיו. הייתי צריכה להסתפק בסרטים, ולא לנסות להגשים אותם...

undersun

New member
הייתי מחליף אותו

באדוארד, מהמספרים של אדוארד.. ג'וני דפ בא יותר טוב
או שתוסיפי לו פאה מצחיקה בחלום, אולי זה יעבוד..

Dream Warrior

New member
:)

חחח הזכרת לי את חברה שלי עכשיו, מעריצה שרופה של ג'וני... אני אנסה את זה בפעם הבאה, אבל אני מפחדת שזה לא יעבוד, כמו כשאני מנסה לחשוב על משהו אחר כדי שזה יעלם... אולי אני פשוט אפסיק לנסות לחלום חלומות צלולים, לפחות בינתיים...

Dream Warrior

New member
אני חייבת ללכת...

יש לי מבחן גדול בהיסטוריה מחר שבקושי התכוננתי אליו. אבל תודה רבה לשניכם שהגבתם, ולאלה שעוד יגיבו, רק להוציא את זה מהלב גרם לי להרגיש יותר טוב, כי במשך כל הזמן הזה לא סיפרתי לאף אחד... ואני גם בטוח אחזור לפורום הזה עוד, אז תודה רבה, באמת, ולילה טוב =)

roiver1

New member
יופי ~!:#@QR%#W$T

עכשיו הפחדת אותי אני מקווה שאת שמחה אם גם אני יוצר קרוגר בטעות זה באשמתך.

Dream Warrior

New member
וואי, אני ממש, ממש מצטערת...

באמת שלא התכוונתי שזה יקרה למישהו... אבל אני עשיתי אותו כאילו בכוונה, אז אולי לך זה לא יקרה בטעות...

silverhawk

New member
יצירתית את... ../images/Emo3.gif

המזל שלך שמדובר בחלומות צלולים. חלום צלול ניתן לשליטה, פשוט צריך לדעת איך לעשות זאת. בפעם הבאה שאת נכנסת לחלום צלול, המטרה שלך היא להגביר את המודעות ככל יכולתך. בצעי מספר בדיקות מציאות על מנת להוכיח לעצמך מעל לכל צל של ספק כי את אכן חולמת, והמישי לבצע בדיקות לאורך כל החלום. כאשר תתקלי בדמות פעם נוספת, פשוט נקשי בידך והעלימי אותו\לכי לדלת ועברי לסצנה אחרת\תוציאי ברק מהיד והרגי אותו או כל דבר אחר. הדבר החשוב ביותר הוא שתזכרי כי רק חלום ושתדעי שאת יכולה לשלוט בו. בהצלחה!

Dream Warrior

New member
כן, אני מאוד "מוכשרת"... ../images/Emo221.gif

אני כל הזמן פשוט חושבת, "מה חשבתי לעצמי? להביא רוצח מסרטי אימה שרוצח ילדים בחלומות בכוונה לחלום שלי? התחרפנתי לגמרי?" חחחח נראה לי שזה רמה חדשה לגמרי של פיגור. תודה, אני אנסה את זה
למען האמת, פעם אחת הצלחתי "להיפטר" ממנו בחלום, ואז התעוררתי, אבל שני חלומות אחר כך זה עוד פעם קרה. פריקינג נחום תקום, חחחח...

Wind Dragon

New member
מממ.. פעם קרה לי משו כזה

רק אם סמארה מהצילצול... אבל לא פחדתי זה היה נחמד הרבצתי לה ודברים כאלה... לא משו רציני... אבל לי זה לא חזר אף פעם... חחח סוף סוף משו חיובי בשליטה נמוכה על החלום

Dream Warrior

New member
וואו.... חחח סמארה הרבה יותר מפחידה

ברצינות, מפרדי אף פעם לא פחדתי לפני שהתחלתי לחלום עליו בחלומות הצלולים, סתם מתתי עליו בסרטים
אחרי שראיתי את הצלצול כמעט לא הצלחתי להירדם

Wind Dragon

New member
מיקרה מוזר

את צריכה פעם אחת להפוך אותו לאיזה ליצן או משו P:

Dream Warrior

New member
אני אחת מאלה שמפחדים מליצנים ../images/Emo9.gif

אבל אני מבינה את הכוונה
בפעם היחידה שהצלחתי להרוג אותו בחלום, זה היה כיף בצורה מוזרה כזאת... אנדרנלין כנראה

Dream Warrior

New member
נורא ../images/Emo151.gif

לא יכולה לישון כשיש בובה או ציור של ליצן בחדר. נשמע מטומטמם, אבל מאז שהייתי קטנה פחדתי שהם יתעוררו באמצע הלילה ויהרגו אותי או משהו
חחחח

ענבאך

New member
../images/Emo6.gif בלי קשר.

כשהתארחתי בארה"ב למשפחה המארחת שלי היה אוסף של ליצנים במקלחת. זה היה מפחיד ממש [ומחוץ לשירותים היה ציור שבאור מסוים היה נראה כמו ילדים מסרט אימה]. זהו.

חח מבינה אותך../images/Emo223.gif

כן אני יודעת שאני נדחפת ולא קשורה אבל תראי אם את אוהבת אותו את לא אמורה לפחד ממנו להפך בזכותו את יכולה להיות בטוחה ב100% שזה חלום אז פשוט תנסי לדמיין אותו בתור דמות טובה.. אחח פרדי
תמיד כשרציתי מין מדריך כזה לחלומות צלולים לא ידעתי את מי להביא ועכשיו כשחשבתי עליו אין לי זמן בשביל כל הקטע הזה ויומני חלומות והכול..=/

silverhawk

New member
לעשות אותו מדריך? עכשיו באמת

מסקרן אותי לדעת לאן בדיוק הוא יוביל אותך ואיך הוא 'יעזור' לך...

limmay

New member
נה...גמני פוחדת מליצנים.... נהנודה

אני רק מפחדת לחלום על אחד מפחיד ביותר!
פעם קרה לי...והוא רדף אחרי... וזה מפחיד כי היו לו שיניים חדות והוא היה מאוד עם הרבה שחור לבן ואדום .. טוב זה ליצן..

למעלה