עזרה!

עזרה!

אני צריכה את עזרתכם...אז ככה... היום חזרתי מסמינר מדצים ממשיכים(איזור מרכז) והיה מדהים מאוד נהנתי מכל רגע והכרתי כל כך הרבה אנשים חדשים... עכשיו בשישבת הקרוב יש לאזור שפלה גם כזה סמינר והבעיה היא שאני לא יודעת אם לצאת או לא פשוט יש כמה יודניקים מהקן שלי שמבקשים ממני כל כך שאני אצא איתם כל פעם הם אומרים לי שאני אבוא איתם והכל עכשיו הסמינרים הם אותו הדבר אין לי מה לצאת פעמים לאותו הדבר... ואם אני אצא זה רק בשבילהם... ועוד בעיה היא שביום שני יש לי יום הולדת! וביום שישי התכוונתי לחגוג! בקיצור תגידו לי מה אתם מציעים לי

תלכי...

אבל זאת בעייה עם היומולדת שלך.. אז תחגגי ביום שישי הבא או משהו? לא??

בואי

אנחנו נחגוג לך בכיף חחח! צ'מעי...אולי תנסי לחגוג מוצאי שבת או יומראשון? (נוווווווווו בואי ...חחח יהיה מזה כיף!!)

jast

New member
בואי!!!

אז מה??? תחגגי 2 ימי הולדת.... ומזל טוב:]

תודה רבה... זה מחר!!!!

ויש מצב גדול שאני פשוט אצא... אבל עכשיו אני הולכת להשלים שעות שינה דחוף !!! אני יודעת שיהיה כיף כי איזור שפלה שולטים!!!

jast

New member
אה. מזל"ט את בת 17 מחר??

הייתי אומרת שתהני מהיום האחרון שלך כבת 16:p

TheBlackFairy

New member
תלכי, זה לא יכול להזיק../images/Emo60.gif

לאף אחד להיות בסמינר הזה כמה פעמים
.

TheBlackFairy

New member
אבל עדין תלכי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

מה זה משנה איזה שכבות יהיו, תהיי עם החבר'ה מהקן שלך ותהני
.

TziMHoNoa

New member
נבדק היום- זה לא רק ליודניקים..

ויש גם קבוצה של י"א-י"ב... אגב, נועה משיכון =]

jast

New member
דונט וורי... גררנו לשם גם יב'ניקית

מהקן שלנו(שמדריכה איתי..) ומסתבר שאני לא אפרוש... אחרי הפורומד"צים שהיה היום... היה.. עמוק...

לא אני חושבת עדיין

שאני אחגוג עם חברות שלי הבטחתי להן גם :) וחוץ מזה שהבנות מבן גוריון יכולות רק השבוע :9

נו חן די אני ארגיש רע...

פשוט אני חייבת לעשותא ת זה השבוע כי אחר כך לא יהיה לי מתי לעשות לאף אחד לא נוח ואני צריכה גם לקחת בחשבון את הבנות מבן גוריון המתוקות:)

למעלה