עזרה!

FuNky M0nK

New member
עזרה!

צריך עזרה מכם אנשים טובים. יש לי 70 שקל הנחה בטאוואר רקורדס וחשבתי לעצמי שזו היא הזדמנות מצוינת לקנות את אחד האוספים היקרים של לד. חשבתי אולי על פיזיקאל גרפיטי. מה אתם אומרים? תנו הצעות. תודה.

AeroTom

New member
למה דווקא אוסף?

אני הייתי יותר ממליץ על אלבומי הסטודיו. קודם כל Physical Graffiti הוא לא אוסף, אלא אלבום סטודיו כמובן. וגם מאוד מאוד מומלץ! רק שבטאוור הוא עולה יותר מ-100 ש"ח בדרך כלל (120 נראה לי). במקומות אחרים (כמו האוזן השלישית) הוא עולה 100. אבל בהחלט שווה להוסיף 50 שקל להנחה הזאת ולרכוש אותו! אם לא הוא, אז יש את שאר אלבומי הסטודיו שכל אחד מהם עולה בטאוור 40 או 50 ש"ח. אז תוכל להוסיף קצת ולרכוש אולי איזה 2 אלבומים. ואם דווקא על אוסף בא לך, אז יש את ה-Later Days/Early Days ואת ה-Remasters הקטן. אלו לא נחשבים אוספים יקרים של הלהקה וגם אין בהם משהו מאוד מיוחד. אז אני הייתי הכי ממליץ להוסיף קצת כסף ולרכוש או את Physical Graffiti, או 2 אלבומי סטודיו אחרים. או אפשרות אחרת--להוסיף הרבה מאוד כסף ולקנות את How The West Was Won. מה שמשום מה לא נראה לי סביר במצב שלך. מה גם שאפשר לרכוש אותו באוזן ב-190 בערך נראה לי, במקום 240 אם אני לא טועה בטאוור. אם יש לך עוד שאלות, נשמח לעזור. וכמובן תעדכן ותגיד מה קנית אחרי זה.

AeroTom

New member
לגבי האוספים אז רשמתי-

רק מה שיש לטאוור ורלבנטי לגביך עם הסכום כסף הזה. האוספים היותר מיוחדים של הלהקה, שיש בהם גם דברים שאין במקומות אחרים, עולים בדרך כלל הרבה יותר (וגם לא ממש פשוטים להשגה). גם יש בטאוור את ה-Complete Studio Recordings. אם בא לך אתה יכול להוסיף להנחה עוד 640 ש"ח בלבד ולרכוש אותו...

וואו לזפלין יש ממש מעט אוספים...

רק הרמסטרס וימים מוקדמים/ מאוחרים. אז איך לעזאזל הם נחשבים כאלה מצליחים מבחינה מסחרית עם כל כך מעט אוספים ואלבומים (יחסית ללהקת על) וכזה חוסר פרסום בתקשורת?

AeroTom

New member
יש עוד אוספים

יש את ה-Remasters הקטן (2 דיסקים) ה-Early Days וה-Later Days וחוץ מזה יש גם את: ה-Box Set הראשון (4 דיסקים) וה-Box Set 2 הממשיך של הראשון (2 דיסקים) 5 אוספים זה די סביר ולא ממש קצת לקריירה של 12 שנה...תחשוב שאף אוסף מזה לא יצא בשנות ה-70, ככה שהלהקה הצליחה להתפרסם ולהגיע לתהילת עולם אפילו, רק מאלבומי הסטודיו והרבה מאוד מההופעות שלה. האוספים של הלהקה החלו לצאת רק מ-1990. מה שהביא להם את כל ההצלחה וההכרה העולמית לפני, אלו אלבומי הסטודיו הנהדרים וההופעות שלהם. אני משער שהחל משנות ה-90 דור חדש של מעריצים נכנס גם ללהקה מהאוספים בתחילה. כיום זה מאוד נוח שיש גם אוספים וגם את אלבומי הסטודיו כמובן. מה שכן, להוציא בתווך של 12 שנה מספר כזה של אלבומי מופת זה משהו מאוד מיוחד ומגיע על זה ללהקה את כל ההצלחה וההכרה שבעולם.

FuNky M0nK

New member
אוקיי.

סליחה על הטעות. אני חושב שאני אקנה את פיזיקל גרפיטי (אלבום סטודיו! לא אוסף!) או את רמסטרס. תודה על העזרה.

FuNky M0nK

New member
לבסוף קניתי

את פיזיקל גרפיטי. ואין לי חרטות. אבל יש לי שאלה. מדוע hoses og the holy לא באלבום הקרוי על שמו?

הם צרפו את השיר רק באלבום הזה.

פיסיקל גראפיטי זה אלבום שכלל קטעים חדשים וישנים ביחד, כאלה שהם לא שמו באלבומים קודמים...

למעלה