עזרה

kobi wan kenobi

New member
עזרה

בגלל שכבר לא מתייחסים לשרשור שלי, כתבתי הודעה חדשה, כמעט סיימתי לתרגם, אני רק צריך לדעת את הפירוש של המילים/מונחים הבאים ואז לסיים את החלק של הלחשים: guisarme (זה איזה נשק) rensaur (זה איזה נשק) נזק p נזק s השלמת לחש m השלמת לחש df sr (איזה תכונה של לחש) חוג המו"ד שלי מחר וחשוב לי שהתרגום יושלם עד אז!! אני בסך הכל צריך את הפירושים הנ"ל ולסיים את החלק של הלחשים לפני 12:15 מחר, גם יש פה מי שהוא שיכול לתרגם לי את השינויים בלחשי הדרואיד? (שאינם משותפים עם הסייר) פשוט אין לי הרבה זמן!!!

ננסק

New member
אתה מתכוון contiguous

סמוך, נוגע. לגבי המונחים האחרים: guisarme - סוג של מקל לחימה, שיש בקצהו להב ארוך כמו של גרזן. Ranseur (שים לב לאופן הכתיבה הנכון) - סוג של מקל לחימה עם שלושה חודים בקצה. נזק p - חודר, דוקר. נזק s - חותך, משסף. השלמת לחש M,DF - לצערי, אני לא זוכר. SR - ראשי תיבות של Spell Resistance, התנגדות ללחשים. רק להוסיף שאני ממש לא מבין את כל נושא התרגום הזה, ולמה אתה עושה אותו בשביל החוג שלך. אם זה היה חשוב למדריך שלך, *הוא* צריך היה לעשות את זה. אם זה לא חשוב מבחינתו, אין סיבה שזה יהיה חשוב לך.

kobi wan kenobi

New member
תודה!

אבל יש מי שהוא שיודע מה זה השלמות הלחש האלה? ומי שהוא יכול להסביר לי מזה זה ק2 וק3?

ננסק

New member
ק2 ו-ק3

זה בסך הכל סוגים נוספים של "קוביות". ק2 זה למשל מטבע, אבל אפשר באותה קלות לגלגל כל קוביה ולהחליט שכל המספרים הזוגיים הם "1", וכל האי-זוגיים "2". ק3 זה 1ק6 חלקי 2, בעיגול למעלה: 1,2 = 1 3,4 = 2 5,6 = 3

IceL

New member
אם אני לא טועה

M- רכיב חומרי, DF- מוקד מקודש.

ננסק

New member
Divine Focus

ועכשיו אני מבין למה לא זכרתי במה מדובר. כתבת "השלמת לחש", ולמעשה אלו הם רכיבי לחש.

ננסק

New member
סוג של הקסמה

מונח שמגיע מהמיתולוגיה האירית (כפי שלמדתי עכשיו בוויקיפדיה). האלפים במיתולוגיה האירית, יצורים קסומים ומופלאים (הרבה יותר מהטיפוסים דמויי האדם של מו"ד), מסוגלים להטיל geas על אנשים או חפצים ולגרום להם להיראות כמו משהו אחר.

kobi wan kenobi

New member
לפי ויקיפדיה geas זה שבועה, הבטחה

הקסם במו"ד והקסם במיתולוגיה האירית הם קסמים הגורמים למטרה להישבע לך אמונים ולציית.

ננסק

New member
אז למה לא אמרת שזה לחש קסם?!

Geas, הלחש, הוא בעברית "השבעה\משימה". הייתי אומר לך את זה מיד אם הייתי יודע שמדובר בלחש קסם - להבא, בבקשה תסביר באיזה הקשר מדובר!

kobi wan kenobi

New member
מה זה entropic?

זה חלק מהשם של לחש של כוהן, entropic shield, שלפי התיאור שלו הוא מגדיל את סיכויי ההחמצה של מי שמכוון על מטיל הלחש ב20%

Blue Beetle

New member
תגובה מהירה (אולי מדי)

אנתרופיה זה חוסר סדר. אני לא ממש סגור על מקור השם - תשובה מעמיקה יותר מאוחר יותר תיתן משהו אמין יותר. לא ממש קשור אבל.. מונח מתמטי למידת האקראיות של משתנה כמות המידע שגלום במשתנה אקראי. ככל שהמשתנה אקראי יותר יש לו יותר אנתרופיה ולפיכך צריך יותר מידע כדי לייצג את האפשרויות הגלומות בו(נמדד בביטים). יש גם מונח פיסיקלי, יותר מפורסם הנושא את אותו שם וקשור איך שהוא לאנתרופיה המתמטית. הוא עוסק במצב של מערכת. אין לי מושג לגבי ההגדרה המדויקת. אבל החוק השני של התרמודינמיקה אומר שבמערכת סגורה האנתרופיה תגדל עם הזמן.

למעלה