עזרה. למישו יש מושג איפה אני משיג בארץ אבקות ויטמינים וסידן לבירדי? (עדיפות לrep cal וherptivite)
א אילון פ New member 25/11/05 #1 עזרה. למישו יש מושג איפה אני משיג בארץ אבקות ויטמינים וסידן לבירדי? (עדיפות לrep cal וherptivite)
N naja New member 25/11/05 #4 היכן רכשת את זה עד היום? בדקת בבית החיות? בקשר למנורות-יש את "מ.ו מפעלי ים" שהם היבואנים של אקזוטרה אם אני לא טועה. אני מזמין נורות UV דרך חנויות חיות(לעיתים יש להם במלאי).
היכן רכשת את זה עד היום? בדקת בבית החיות? בקשר למנורות-יש את "מ.ו מפעלי ים" שהם היבואנים של אקזוטרה אם אני לא טועה. אני מזמין נורות UV דרך חנויות חיות(לעיתים יש להם במלאי).
א אילון פ New member 25/11/05 #5 רכשתי במיטל מעבדות. אבל זה תערובת שהם מכינים ויש לה 3 חסרונות דיי משמעותיים לדעתי: 1. אני לא יודע מה התכולה שלה. 2. זה בא בכמות קטנה. 3. זה יקר יחסית (קופסא של פילם עולה 20 ש"ח). או שאני פשוט לא בקיא במחירים.
רכשתי במיטל מעבדות. אבל זה תערובת שהם מכינים ויש לה 3 חסרונות דיי משמעותיים לדעתי: 1. אני לא יודע מה התכולה שלה. 2. זה בא בכמות קטנה. 3. זה יקר יחסית (קופסא של פילם עולה 20 ש"ח). או שאני פשוט לא בקיא במחירים.
N naja New member 25/11/05 #7 החיסרון העיקרי זה סעיף מס 1. לא הייתי מאכיל את הזוחלים שלי במשהו שאיני יודע את תכולתו. בקשר לכמות-נראה לי סביר. בסה"כ זה תוסף ואתה נותן כמויות מזעריות כל יום. גם המחיר סביר.
החיסרון העיקרי זה סעיף מס 1. לא הייתי מאכיל את הזוחלים שלי במשהו שאיני יודע את תכולתו. בקשר לכמות-נראה לי סביר. בסה"כ זה תוסף ואתה נותן כמויות מזעריות כל יום. גם המחיר סביר.
N naja New member 25/11/05 #9 חצי שנה זה סביר ביותר. אני לא יודע ממה הם מכינים את התערובת, אבל אני בטוח שלמרות שלא מצויין, גם לה יש תאריך תפוגה.
חצי שנה זה סביר ביותר. אני לא יודע ממה הם מכינים את התערובת, אבל אני בטוח שלמרות שלא מצויין, גם לה יש תאריך תפוגה.
L Liron Samuels New member 25/11/05 #11 מ. ו. מפעלי ים הם אכן היבואנים של אקזוטרה. טלפון: 03-5189046 פקס: 03-5189157 ממוקמים ביפו.
א אילון פ New member 25/11/05 #12 תודה. דיברתי איתם. מצאתי אני חושב את כל מה שאני צריך. אבל אפשר עדיין לתת רעיונות.
א אילון פ New member 27/11/05 #17 אין ממש בעיה ספציפית. פשוט יותר מידיי דברים לא יהיו ידועים עד הרגע האחרון...
L Liron Samuels New member 28/11/05 #18 הבנתי תיידע אותי אם הייתה בעיה כלשהי בהזמנת המשלוח או במיסים, כדי שזה לא יבוא לי בהפתעה אחר כך..
א אילון פ New member 28/11/05 #19 אע?! במה ליידע אותך? הבעיה העיקרית הייתה היא שלא אוכל לדעת את המיסים המדוייקים שאצטרך לשלם לפני שההזמנה תגיע לארץ, מה שקצת בעייתי כשלא מזמינים לבד.
אע?! במה ליידע אותך? הבעיה העיקרית הייתה היא שלא אוכל לדעת את המיסים המדוייקים שאצטרך לשלם לפני שההזמנה תגיע לארץ, מה שקצת בעייתי כשלא מזמינים לבד.