עזרה!!!

עזרה!!!

שמתי לב להודעה שתלויה בבניין שלי, וכתוב בה שהחל מה28.9 יפוזר רעל עכברים בבניין וסביבתו. הרעל מסוג רטימון, ולפי הכתוב הוא יהיה בתוך שקיות אדומות. לא מצאתי בינתיים שקיות אדומות למטה, אבל אני מאוד פוחדת כי למטה גרה אהובת ליבי- טרופי והחברים החתוליים שלה. ולחברה שלי מתו פעם חתולים מרעל. מישהו יודע אם "רטימון" מזיק לחתולים? (כתוב בהודעה מסוכן לחיות הבית). אם יש למישהו רעיות, או הבצעה, אז בבקשה תודיעו לי!

תיקון

המשפט האחרון: אם למישהו יש רעיונות או הצעה... (סליחה, מיהרתי). ורציתי לשאול אם מוצרי clean and clear נוסו על בעלי חיים. תודה

טל קר

New member
תתיעצי עם קשכפית שמומחית בענין

(היא מנהלת פורום נענע). היא כתבה כמה פעמים איך היא אוספת את השקיות כשאף אחד לא רואה וזורקת לפח בדרך שלא תאפשר לאף חתול להגיע אליו (כי זה אכן רעיל גם לחתולים). היום הזה כבר עבר, אז קדימה עם שקית אטומה לאסוף את הרעל ולזרוק אותו בשקית אטומה לפח. אז זה נראה לי כמו הצעד הראשון, הצעד השני זה לברר אולי בעמותה למען החתול, או עמותה למען בע"ח אחרת איך אפשר למנוע דבר כזה בעתיד.

טל קר

New member
הערה דחופה - כרגע היכה בי שה28 היה

אתמול. קדימה, בשקית אטומה לאסוף את הרעל ובשקית אטומה לזרוק אותו לפח. ויפה שעה אחת קודם. ובקשר לעכברים שהרעל אמור לטפל בהם - החתולים יטפלו בהם, אז אל תרגישי שאת עוזרת למפגע או משהו.

תודה

אני יחפש את שקיות הרעל, בינתיים לא מצאתי. לא הצלחתי להרשם לפורום של נענע, מיליתי את הפרטים, וכתבו לי הערה "שם המשתמש לא קיים" ו "שם המשתמש חייב להיות בלועזית" ולא משנה מה עשיתי ההערות חזרו!

למעלה