עזרה!

manic_subsidal

New member
עזרה!

נדמה לי שסיימתי משהו שהתחלתי אתמול אבל אני לא ממש מצליח לשלב לה רקע מתאים אני יודע שהגוף שלה והפוזה שלה הם דיי מוזרים אני גם לא בטוח שהראש מותאם בגודל אבל אני עדין ממש ממש אוהב את הציור הזה שלי אז כמובן שביקורת בונה תתקבל בברכה ואפילו הצעות לרקעים עם יש לכם אני אפילו יישמח עוד יותר.

manic_subsidal

New member
התכוונתי " "עזרה בבקשה!"

לא יודע לאן ה " בבקשה, הזה נעלם שם בהודאה הקודמת הוספתי אותה בינתיים על רקע של דגל בריטניה חשבתי שזה מתאים אבל זה נראה לי קצת בנאלי ומשעמם בכל זאת אם יש לכם הצעות לרקעים אני אודה לכם מאוד

הרקע לא מתאים

הקונטרס של האדום והכחול מסיט את העין מהדמות. בכלל הדמות צבועה בצבעים בעייתיים, הבגדים שלה הם צבעים מאד בהירים ופסטלים, כלומר, לא מושכים את העין. אני מציע להציב קונטרסט כלשהו בבגדים שלה, ולהנמיך את הקונטרסט ברקע.

j i m m y

New member
ת'שמע

הדמות מצויינת כמו שהיא, הרקע גדול מידי ויש יותר מידי חלל מיותר וזה דופק את הקומפוזיציה לגמרי. להבא תצייר בגדול יותר(או שתסרוק ברזולוציה יותר גבוהה.). הקונטור עצבני והאמת די מכער את העסק, אז תרגיע אותו ותתן לו אופי אחיד כי הוא פסיכי לגמרי ככה, במובן השלילי של המילה .

manic_subsidal

New member
מצטער על הבורות אבל למה אתה מתכוון

ב "הקונטור עצבני והאמת דיי מכער את העסק" אני מתכוון ל " קונטור עצבני" ו " תרגיע אותו ותתן לו אופי אחיד" למה אתה מתכוון? *is learning

הוא התכוון

שהליינארט שלך לא אחיד ומבולגן, ושכדאי לך לערוך אותו שיהיה אחיד.

Hubert Hubert

New member
נראה לי שהחלק שהוא לא הבין זה

מה זה קונטור. אפשר לדבר במילים של בני אדם לפעמים ולהגיד קו מתאר, לא חייבים תמיד לחפש ביטוי פלצני באנגלית שאומר בדיוק אותו דבר.

manic_subsidal

New member
סבביש לכם, תודה

אני מנסה להפטר מהקווים השחורים שלי כבר דיי הרבה זמן ולא ממש מצליח למעשה יש הודאה שלמה שלי עם ציור אחר שהתעלמתם ממנו לחלוטין ששאלתי שם איך אתם מצליחים או מה השיטה שלכם להפטר מהקווים השחורים של ה inking או קונטור שלכם

j i m m y

New member
מוחק

קודם מציירים עם עפרון עבודה גמורה ואז עוברים על העפרון עם הדיו השחור. וזהו.

מצטער

אבל אני לא משתמש ביומיום במילה קו מתאר כמו שאני משתמש בליינארט. כמו שאני לא משתמש במילה שחרחוק ואומר טלפון.

Hubert Hubert

New member
שמע, לי אין בעיה לא עם ליינארט

ולא עם קונטור, אבל כשמישהו בא ואומר שהוא לא הבין את המילה "קונטור", אז כנראה שהוא לא מתמצא במונחים המקצועיים, ולבוא ולהסביר לו מושג מקצועי אחד עם מושג מקצועי אחר זה טיפשי וסנובי.

romi1304

New member
קראתי את כל התגובות ששמו כאן

ואני חייב להגיד שממש אין לי בעיה עם "קו המתאר" הוא נותן אופי ייחודי לאיור והצביעה שלך עובדת איתו יפה מאד. יש לי בעיה עם זה שאתה לא ממש שולט בקו שלך ויש מקומות ששם הקו מפריע, כמו בסנטר לדוגמא. אבל כסיגנון, הקונטור העצבני הזה פועל יפה, הוא אחיד לשפה הספציפית שלך ואתה צריך לקחת את זה הלאה, לעשות משהו שיהיה שלך ייחודי. בנוגע לקומפוזיציה, אני מסכים שהקומפוזיציה לא טובה, אבל זה לא עניין של גודל הדמות בתוך החלל, אלא המיקום שלה בתוך החלל.תעבוד על זה ותמצא בסוף מיקום שבו הדמות נמצאת במעין מתח פנימי עם שאר הדף, שהריווחים מהצדדים גורמים לדמות תחושה של תנועה, או של סטטיות לפי הצורך. ובנוגע לדמות עצמה המשקפיים יושבות עקום שלרוב זה בסדר, אבל יחד עם הראש שנמצא בזוית, המשקפיים לא יושבות טוב עם זה. השיער לא עשוי טוב וצריך לעבוד עליו עוד. זה טוב שהוספת את המיני-איור על החולצה שלה, אבל הוא עשוי בשפה אחרת לגמרי משאר האיור, תעשה משהו שידבר באותה השפה. יש עוד שתי בעיות קטנות- האף של אורי פינק- למה?! והשפתיים שאין לי מושג מאיפה הן לקוחות אבל אותה השאלה קופצת לי לראש- למה?! פחות או יותר זהו, אני יכול עוד להוסיף על ההצללות ועל הסיבות לציור של בחורה בתחתונים, אבל הן לא רלוונטיות כל כך- מה שחשוב הוא שתהנה מציור בהצלחה.

blue shark22

New member
..

היא מטעה את הגוף שלה ימינה והארנב הסיני נשאר ישר... בטח שמת לב... <: פשוט עם תתקן את זה זה יראה יותר.... מושלם. :)

למעלה