עזרה

lior311

New member
עזרה

אני מתכנן לעשות מסיבת יומולדת משהו מפציץ עם מערכת הגברה, אלכוהול ושאר דברים טובים. רציתי לעשות בחוף פה באזור אבל אנשים יודעי דבר אמרו שסתם כל הציוד ילך לעזאזל ואני אדפק. אנשים! יש לכם רעיונות למקומות מגניבים לעשות בהם מסיבה (עדיף מקום טבעי כזה, פסיכודלי)??! תודה!

חזי147

New member
ואלהה..

צור קשר אם הבעלים של יער בן שמן ניראה לי קק"ל ותעשה מסיבת טבע עד אור הבוקרררר פסיכודלי עצבני

z o i

New member
בדיוק מכרתי את האחרונה, 'צטער אחי;-

אולי תעשה בניצנים

dmt4me

New member
טבע..

אחי הייקר מה שאני ממליץ לך זה לטייל קצת בעצמך או עם כמה חברים קחו איזה גיפ או רכב שטח חפשו לכם איזה מקום שקט בלי הרבה תנועה וכדי לבדוק ת אנרגיות של המקום דפקו שם שאכטה..ככה אני עושה בכל אופן..:)

lior311

New member
סעמק, הייתי קונה!

ניצנים רחוק מדי... אין לאנשים איך להגיע, וגם אם כן כולם יהיו הפוכים שהם לא יוכלו לחזור :) אני צריך מקום קצת יותר במרכז, או משהו ממש פצצה שיהיה שווה להישאר בשבילו למחרת

MULAN30

New member
במקום

לחשוב על פניי הפורום את מיקום המסיבה.. אוליי עדיף היה ש... באמת כפי שקודמי הנחמד כתב לך.. קח מקל קח תרמיל לך תעשה שכטה ותסכיל..

lior311

New member
נשמע רעיון טוב...

אבל אני מטייל גרוע, בטח אני אגיע לאיזה כפר ערבי בטעות או משהו... חשבתי אולי אנשים פה שיצא להם לראות מקומות מגניבים יוכלו לשתף

MULAN30

New member
מאמי תגיד..

וגם אם כן? הניראה לך שכאן הוא המקום לדסקס ולסגור הארוע? יומולדת או לא יומולדת אתה רוצה? ותגיד... אין הזמנה גם לפורום טראנס? כי גם ככה סוגרים מסיבות ...

TRANCE ADDICT

New member
כשאין זרימה..תגיד תודה ואין על מה..

חח את גדולה את...איך כמוך ... קבלי
מגיע לך...

TRANCE ADDICT

New member
חחחחח זה לא מוסד..או בית כלא..

יש פה שמש...לפחות ....מידי פעם.... חחחחחח..

lior311

New member
איזו שאלה

כולם מוזמנים, מסיבה חופשית והאלכוהול זורם. ולמה לא לדסקס פה?

דה פרובלם איס.

שאתה לא יודע מי קורא ומי מאזין לשיחותינו. אז עזוב אותך שטויות גבר-גבר. צא תחפש! וקח איתך מפה.

למעלה