עזרה

אזדי

New member
עזרה

ישר ולענין אין לי ככ חשק והתלהבות לקיים יחסים עם בעלי חוץ מיומים אחרי המקוה איך אפשר להגביר את החשק

אים כבר סרטים כחולים . בלווינים

המשדרים לארופה יש מאות ערוצי סקס מיכול הסוגים . לסביות, אומאים ,קוקסינלים . וגם סקס רגיל ומיליוני אנשים צופים בהם בדמי מינוי שנתיים . אים זה לא הייה עוזר זה לא הייה קיים בתשלום . כניראה שזה עסק מישתלם . חלק המערוצים ניקלטים גם בישראל בתשלום . רק הממשלה שלנו אסרה על יס/הוט לשדר סרטים כחולים

לקרמר. פורנוגרפיה=ניצול נשים

תעשיית הפורנוגרפיה היא תעשיית ענק שמנצלת נשים וילדים ומנציחה את מעמדה הנמוך של האישה. היא גם מציגה סקס באופן לא שוויוני ומעוות, ומחפיצה את גוף האישה וחלקים מגופה ללא הרף. ניתן להינות מסקס ולשפר אותו גם ללא האמצעים המעוותים הללו.

אני ראיתי אלפי סרטים בלווינים

אין סרטים עים ילדים !!. גם עים בעלי חיים אין . רוב הנשים שמיצטלמות הם נשים אחרי לידה. החור יותר רחב וקל לגבר לחדור . לא תמיד עומד לו חזק . ואיילה נשים שתמורת כסף מוכנות לעשות הכול . ניצול לא ניצול לא ניכנס לזה , רק התור לצילומים הוא ענק של הבנות , תמורת 100# שמשלמים עבור סרט . גברים מיצתלמים פחות מיכול מיני סיבות. חתימה טובה

לא אכנס איתך לויכוח

אבל אני מציעה לכל אדם לפני שהוא צופה ב"סרטים" הללו, שיקרא קצת חומר בנושא, שידע מה עומד מאחורי התעשייה הזו וכד'.

אים יש לך קישור לאתר שמספר

אשמח ליקרוא . אבל את הלקוחות שמשלמים דמי מינוי לצפיה מעניין רק דבר אחד . ליצפות בבנות יפות וזיון יפה ולעשות ביד אים אין לו אישה . מעבר לזה לא מעניין כלום את הצופה ששילם עבור הצפייה. את א הולכת לתקן את העולם . ומתחילה בפונוגרפיה .

../images/Emo4.gif

אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל להגיב על ההודעות שלך בשרשור הזה. תוהה מדוע אתה מתעקש לדבר בהחלטיות כזאת על דברים שאינך יודע? לקבוע עובדות מופרכות לחלוטין על המניעים של העובדות בתעשיית הפורנו ולהתעקש להסתכל על הפן המסחרי של תעשייה עגומה כל כך, כשאינך בקיא במידע אודותיה כלל.

להלן קישורים -

אני גם ממליצה לך בחום לקרוא את הספר "מיתוס היופי" של נעמי וולף, ולהתעכב על הפרק "מין".

תודה על הקישורים . ביום כיפור

אקרא את זה זה ארוך . תראו , כמו שקיים סמים , רציחות . ותאונות דרכים . גם תעשיית המין רק גודלת . בשנות ה70 היו המקרנות 8 מ"מ שהיינו מקרינים בבית . וחוברות סקס . והיינו רואיפ סרט בשבוע . והיינו מחליפים בין החברה סרטים . היום אלפי תחנות טלויזיה מקרינות סרטים מיסביב לשעון בכול העולם (מילבד ישראל) . אים יש כאן ניצול . בהרבה עבודות יש ניצול של ילדים בעולם השלישי תמורת 1$ ליום עבודה . אני צופה נהנה . גם אישתי כאשר הייתה יותר צעירה נהנתה מהצפיה והיינו צופים ביחד וזה עשה כייף . והייתר לא מעניין אותי מהתעשייה הזו יש אני צופה אין לא אצפה . בברכת גמר חתימה טובה . לבנות הפורום ולכול עם ישראל

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האם זה תמיד היה כך או שזה רק לאחרונה? האם יש לך ילדים? האם את יודעת לענג את עצמך? אשמח לשמוע עוד קצת פרטים כדי להיות יכולה לנסות ולעזור... אין דין בחורה בת 16 ששואלת את השאלה הזאת כדין אישה נשואה עם 4 ילדים ששואלת אותה

אזדי

New member
עזרה

זה תמיד היה האופי שלי צניעות לא נוגעת בעצמי . אני נשואה 4 ילדים אין tv ואנטרנט יש לי את הדור ה 3 אשמח לקבל עזרה אולי יש פתרון רפואי

שלום שוב...

מה עם לדבר עם בן-זוגך לחיים ולמיטה? האם את יכולה לתקשר עם בעלך לגבי זה? אולי למצוא ביחד דברים שיוכלו לעשות לך יותר חשק, אולי לאתר את הימים בחודש שיש לך באופן טבעי יותר חשק. האם את נהנית מהמין איתו בימים כשכן בא לך?

למעלה