עזרה...

DEATHRUCTION

New member
עזרה...

הקלטתי בקיובייס, עכשיו אני מנסה להפוך את ההקלטע לקובץ אם פי אבל ללא הצלחה. אני עושה אקספורט והכל, הוא מגיע לי עד חלון שמבקש ממני להכניס את שם האומן, השיר הסגנון וכ'ו אבל שאני לוחץ "אישור" הוא אינו הופך את ההקלטה לאמ פי...מה הבעיה?

DEATHRUCTION

New member
אני הודעה....

זה פשוט חוזר לחלק הרגיל של כל הערוצים...וזהו, לא עושה כלום...

קרה לי גם פעם.

תסתכל בצד שמאל למטה של החלון. יש שם אופציית בחירה. יש שם משהו עם VST ומשהו עם ASIOץ בחר באסיו וזה יעבוד. :)

S l nC O

New member
אם זה כזה חשוב לך

הייתצי ממליץ לך לעשות EXPORT לקובץ WAV רגיל, ואז להמיר את הקובץ לMP3 בתוכנה אחרת, יש המוני תוכנות מאוד פשוטות שעושות אתך זה ברבע רקה, בשביל זה לא צריך להסתבך עם קיובייס.

b ברק d

New member
../images/Emo4.gif

תמיד יש פעם ראשונה חחח עוד לא נתקלתי בתופעה הזאת קיצר אם תרצה יש מצב לדבר טלפונית

DEATHRUCTION

New member
כן,אני לא מוצא שם דבר כזה....

תראה מה יש לי.... אני לוחץת פה אישור, והוא פשוט חוזר למקום הרגיל...ולא עושה כלום(אני שומר שם במקום הריק)

DEATHRUCTION

New member
לא הולך....

יש שם אפשרות אחר, השניה היא לבחור רק ערוץ מסוים, אומנם הפעם זה הפך את זה לוואב, אבל הוא לא הכניס את קבצי המידי שהיו בשיר.

DEATHRUCTION

New member
עשיתי אותה...

זה הפך את זה לוואב, הבעיה שהקלטנו גם ערוצים של מידי וגם ערוצים שהקלטנו עם גיטרות , זה הופך לוואב רק את הערוצים שהקלטנו.

HeavenlyB

New member
ערוצי מידי לא כוללים סאונד

רק פקודות מידי. אם אתם משתמשים במודולים חיצוניים, אתם צריכים להקליט אותם לערוצי אודיו.

למעלה