עזרה

חוטא 1

New member
עזרה

אני צריך עזרה אני צריך טכס סליחה, על חטא התעללות מינית שעשיתי בגילגול הקודם. למישהו יש רעיון ?

לכשות זאת עם מטפל ../images/Emo140.gif

מוסמך בשחזור גלגולים, באזור מגוריך. זה הפתרון היחידי. אריאלה באהבה

IBP1

New member
סליחה על השאלה.................

מי סיפר לך שחטאת בגלגול הקודם שלך בחטא זה .אתה יכול לספר לי במייל או להשאיר לי הודעה בפרטי. [email protected]

חוטא 1

New member
לא עניתם על השאלה.

ברור שעולה הסקרנות, עשיתי שיחזור גילגולים. אני לא ילד, מאחורי ויפסנה, מדיטציות טרנסדיסטליות, הילינג, עבודה עם קריסטלים, ותואר בפסיכולוגיה, אוקי ? אני צריך רעיון לטכס סליחה. ואני צריך, ויש לי כוחות, לעשות את זה לבד. למישהו יש רעיון ?

../images/Emo23.gifחבר יקר ../images/Emo140.gif

אתה יכול להיות פרופסור לפסיכולוגיה, אך אולי אתה לא זוכר , שכאשר לומדים פסיכולוגיה , צריך ללכת לפסיכולוג לטיפול, אני לא יודעת למה התכוונת " עשית שחזור " איש גדול, אך אם עשית שחזור יש גם ריפוי על ידי שחזור גלגולים, זרקת שאלה , מה אתה חושב , אנחנו קוסמים? כולנו מטפלים ומטופלים, ואם אתה עם כל כך מאחוריך, אתה צריך להבין ש- " לך לטיפול , אצל מטפל מוסמך" זו התשובה הנכונה!!! מנסים לעזור לך , ואתה מתקיף בתארים שלך ? יש עוד סליחות בגלגולים האלה , שעליך לעשות לפני שאתה רץ לגלגולים קודמים. אריאלה באהבה

IBP1

New member
תודה על התשובה .

חוטא יקר ,אם היית יודע למי הגבת כך ,היית נוצר לשונך ולא מדבר שטויות. אני באי מטובי לסייע לך. ראשית בוא נטפל במה שאמרת לי כאן: טענת "יש לי כוחות ". אין דבר כזה כוחות ,רד מהעץ הזה ,גם אני לפעמים עושה דברים הנראים כקסם אך הם לא! ותלמידותיי הן ההוכחה לכך. אפילו הרב מאג הכי גדול שיש ,לא ניחן בכוח. אם למדת כל כך הרבה, היית מבין שהכוח אינו שייך לך ,הוא של הטבע, לכן מאגים בכישפיהם לומדים לכבד את הטבע (ויקה) כי בעזרת הטבע וכוחו בא השינוי שהם מחפשים.ואם כח כזה באה אחריות כבדה. על התואר בפסיכולוגיה - על מי אתה בא לעבוד ילד. נוסח כתיבתך אינו תואם כתיבה של פסיכולוג.כמי שלמד דבר אחד או שתיים בחיים עשה מה שאני עשיתי .לקחתי את הצדקה צעד אחד קדימה.את כל האגורות ווחצאי השקלים עימם אני "נתקע" אני תורם בשמו של כל מי שפגעתי בו בעבר.

חוטא 1

New member
אנשים יקרים

חטאתי באגו ? בשש שורות פיספסתי אתכם, פיספסתי את הכוונה. בכל מקרה, תודה לכם. קיבלתי תשובות במקומות אחרים. אהבה.

לאריאלה ו IBP

יש טקס סליחה מדיטציוני ידוע מאוד, שניתן לעשותו לבד. אני חושב שבאמת פיספסתם אותו. אוהב מיקי

IBP1

New member
מיקי זאת אני יודע!

מיקי ידידי הטוב בכדי לבקש סליחה עלינו קודם לדעת לסלוח לעצמינו. כידוע לך ,ללא האמונה שבסליחה ,שום טקס לא יעזור לנו . כך גם במאגיה לדוגמא ,אם מי שעורך את הכישוף,לא חדור אמונה במעשיו ומאמין ביכולתו לחבור אל הטבע ואל כוחותיו על מנת לממש את הכישוף. הוא יכול לערוך את הכישוף כל ימי חייו וכלום לא יקרה. זאת הייתה כוונתי. קח לדוגמא את הנדר שנטלתי על עצמי בעניין האגורות שאני נותר עימם. הקסם שבעניין הוא שאני מאמין במעשה וחש שלם עם עצמי על כך. טקס הסליחה שלי בעניין זה הוא מתוך אמונתי היהודית כי צדקה תציל ממוות. זו אמונתי המפעילה את הטקס של הסליחה לעצמי ולא הטקס עצמו . אחי אוהב אותך ,איציק.

מיקי - הגדול מכולם../images/Emo24.gif

כן , ידוע ומוכר , אפילו עשיתי אותו בלימודי דמיון מודרך, אך , בכל מה שמדובר בגלגולים קודמים, אפשר לכוון את התקופה לשם, אך אני אישית מהכרות עם גלגולים קודמים, רצוי לעשות זאת עם מטפל מוסמך, אני אישית הייתי ממליצה על מטפל בשחזור גילגולים, ולא מטפל בדמיון-מודרך , במיוחד בשביל ההובלה הנכונה למקום והתמיכה לריאקציות שעלולות להתפתח. והתהליך אמור להתחיל במה שקשור לסליחה העצמית, ולסליחה לדפוסים שקשורים , למה שקורה בגלגול הזה שנובע בגלגול הקודם. שיהיה לך המשך יום קסום אריאלה באהבה

למעלה