עזרה

מירב7

New member
עזרה

שלום לכן! אני חדשה כאן. הייתי מאד מאד שמחה אם אחת מכן תגיד לי באופן ברור איפה נמצא הדגדגן. וגם אשמח אם תוסיף איך גורמים לגמירה. והאם לכולן זה חייב להיות שזה מביא לסיפוק. ואיך מגיעים לאורגזמה כששוכבים עם מישהו. מה עליו לעשות, זה דווקא כשהאשה למטה או למעלה. אני פשוט נכנסתי לאתר ואני מרגישה שאני לא יודעת כלום. אשמח מאד אם מישהי תענה לי בצורה קצת מפורטת. אין מילים! תודה!

Goth Girl 666

New member
אז ככה..

מאחר ונראה לי מוזר שאת לא יודעת דברים שכאלו, שמלמדים בגנון, בשעת חינוך מיני. אני מניחה שאת טרולון קטן, והנה התשובות: איפה הוא? שמה. כדי לגמור צרך לסיים קודם, אחרי זה גומרים. זה נורא מספק, למה?? ככה!! לאורגזמה מגיעים אחרי שמוצאים את הדגדגן, טיפה הלאה, בצומת השנייה ימינה, אם עברת את השלט של בורגר ראנץ, פיספסת את זה.. האשה חייבת להיות למעלה, למה? כי אנחנו שולטות!!! תודה, בקשה, סליחה, מחילה, מערה, מה רע?

ToryMaster

New member
את ממש רעה =\

לא כולם לומדים את זה בחינוך מיני, אני לא למדתי את זה. לא כולן יודעות את זה, מי את שתרדי על מישהי כי היא לא מכירה את הגוף שלה ממש?

Goth Girl 666

New member
ותזכירי לי מי את?

שתטיפי לי למה כן או לא להגיב?? זה נורא מוזר הדו פרצופיות הזאת. כי את לא מרשה לי להגיב למישהי אבל את מרשה לעצמך להגיב להודעה שלי? אז זה הופך אותך ל...... נכון דו פרצופית/צבועה (תבחרי אחד) אני לא יודעת אם את מודעת לעניין פשוט בשם חופש הביטוי, הוא בעיקר נפוץ באינטרנט, הוא טוען (בכלליות) שכל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה, וכל אחד יכול להגיב לכל מה שכל אחד כותב. מכאן שאני הגבתי למשהו שמישהי כתבה, מפריע לך? סבבה, תכתבי לי על זה. א-ב-ל אל תגידי לי מה מותר לי לכתוב או לא. כי זה מצביע על זה שבעצם את לא מבינה מה או איפה את כותבת, מה שהופך אותך לקצת טיפשה/קלולס (שוב אופציית הבחירה). בקיצור... כמה שאלות מנחות, בת כמה את? מתי פעם ראשונה הבנת שיש לך דגדגן? ידעת למצוא אותו? הכרת את סיפורי הזוועה על מה שאבא עושה לאמא? באיזה גיל? וכו'... אם היית טורחת לקרוא (וגם להבין) את מה שכתבתי, היית רואה שיצאתי מתוך נקודת ההנחה שזהו טרולון, ומכאן גם אופייה של תשובתי. אבל גם לקרוא וגם להבין זה יותר מדי. צעדים קטנים... אנחנו נגיע... אל דאגה.

ToryMaster

New member
וואו

את לא חשובת שהגזמת? אמרתי לך אם להגיב או לא? שאלתי מי את שתגיבי ככה למישהי שבאה בשאלה לגיטימית לגמרי. אחר כך נשים לא מבינות למה אומרים ש"אישה לאישה כלבה".

Goth Girl 666

New member
אני דווקא אוהבת נשים

אבל את המוצלחות שבינינו. ואני הגבתי (כמו יהודיה טובה) בשאלה, מי את שתגידי לי למי לענות או לא? ומאחר וטרחתי וסייגתי את דברי לגבי אופייה של תשובתי, עצבן אותי לקרוא "מי את שתרדי..." מעטים האנשים בעולם שיכולים או מסוגלים לסתום לי את הפה. וגם אלו יודעים שזה סיפור לא קטן, לסתום לי את הפה. מי ששואל שאלה בפורום שכזה (באינטרנט, לא זה ספציפי) צריך לצפות לכל מיני תגובות. בואי נשאל שאלה אחרת, אם הייתי אחד מהילדים שמסתובבים פה, וכותבת לה משהו בסגנון "בואי אלי, אני אראה לך כבר..." זה היה גם פוגע בנפשך? בנפשה? האם את באמת חושבת שאפשר להמנע מתגובות כאלה? (שאני מניחה שיבואו) יותר מזה... ישנה מנהלת לפורום הזה, היא במקרה אישה שדעתה הרבה פעמים מקובלת עלי, תני לה לעשות את עבודתה.. את תחזרי להתעסק בפיות ושדונים והארי קופטרים ומאגים. אני רק מקווה שאת לא מנהלת בעריצות שכזאת את הפורומים שאת חתומה עליהם.

בנות ../images/Emo88.gif

תעשו שולם מיד
תיכף ומיד! או שאני אקום אליכן
בחייכן, מה זה פה, גן ילדות?

מירב7

New member
מצטערת!

ראשית אני מאד מצטערת שגרמתי לקרב ביניכן. וחבל. שנית, אני באמת מתחננת להסבר כי באמת שלא למדתי את כל הדברים האלה עד הסוף. תודה על היחס המעליב שגרמתן לי בפעם הראשונה שכתבתי בפורום. אבל אין לי ברירה אחרת!!! ברצינות!!

Goth Girl 666

New member
ועכשיו ברצינות

נראה לי שעדיף שתשאלי מישהו בסביבתך (בת כמה את בכלל?) כי ללמוד את הדברים האלה באינטרנט נראה לי קצת מוזר... אלו מסוג השיחות שעושים עם הורים/אחיות גדולות. הן לא נעימות אבל זה עדיף מאשר ללמוד משהו לא נכון...

מירב7

New member
הענין הוא

שאני מתביישת נורא לשאול מישהו שמכיר אותי. אולי זה לא מובן אבל זה ככה. אני סתם מטבעי ביישנית. ניסיתי ללמוד בספרים אבל גם זה לא בצורה ברורה, ורק לשלב מתקדם. אשמח אם מישהי תעשה מאמץ ותסביר. למרבה המבוכה אני כבר בת 17. וזה חלק מהאי נעימות. תודה!

מירב7

New member
לא נעים

מעולם לא דיברתי עם אף אדם בעולם על כל זה. ועכשיו ודאי לא נעים לשאול בפרט שכולן יודעות. אני מתחננת שמישהי תגיד!!! בבקשה! פליז!!

היי לך...

אני מניחה שהנחת שמדובר בטרול, וזה אכן מרגיז מאד, אם זה אכן כך. אבל, מכיוון ששתינו לא בטוחות בכך לגמרי (עדיין) אז כדאי לגשש קודם ולבדוק לפני שמתקיפים כך, פשוט לוודא שלא פוגעים סתם במישהי שלא תשוב אולי לכתוב יותר בפורום כלשהו בחיים בשל כך... בכל מקרה, גם אם אכן מדובר בטרולון, יש כל מיני דרכים לטפל בכך ולהעמיד אותו במקום, שמתאימות יותר לאווירת הפורום הזה, בוודאי תוכלי לראות זאת

Goth Girl 666

New member
'צודקת...

אני היום במצב רוח תוקפני משהו... חברה עשתה לי קטע ממש לא יפה ואני פ*קינג עצבנית. סליחותיי למירב7 "בואי אלי, אני אראה לך כבר..."
חחחח... (ולמען הסדר הטוב, זה נכתב בציניות, בהומור..)

מירב7

New member
קיבלתי!

בסדר, מבינה את הקריזה. אבל אשמח בכל אופן שאת או מישהי אחרת תסביר. תודה!

תסתכלי קצת בקישורים

נדמה לי שיש שם הסבר על איבר המין הנשי (קצת מוזר לי להסביר בכתב איפה הדגדגן נמצא). כל אחת מגיעה לסיפוק בצורה אחרת, אומרים שהרוב לא גומרות מחדירה אלא מגירוי של הדגדגן (במגע יד, לשון). בגילך (אוי, כמה שאני זקנה) נהניתי בעיקר מהגילוי, מהחידוש, מהחיפוש, מהקרבה הגופנית למישהו אהוב, מהמגע. לגמור ממש? קרה מעט מאוד אז. גמרתי באוננות, אבל נהניתי הרבה יותר מסקס למרות שלא היתה אורגזמה. עם השנים השתכללתי, וגם עומק ואורך ההיכרות שלי עם הגבר השתנה - מה שמוביל לידע טוב יותר איך לענג אחד את השני. קחי את הזמן - יש לך עוד הרבה שנים של סקס בריא! תהני לך גם מהדרך בינתיים.

מירב7

New member
תודה!

תודה על ההסבר. אמנם קצת כללי אבל מובן. דרך אגב איפה זה בקישוריות? תודה!

הקישורים

תסתכלי למעלה סדף - יש שם שורה כחולה, שכתוב בה "ראשי, chatv, קישורים, מאמרים" ועוד כל מיני. תקליקי על המילה "קישורים" - יש שם כל מיני אתרים על מיניות שהמנהלת החרוצה שלנו אספה. אני בטוחה שראיתי שם משהו על מבנה איבר המין הנשי.

למעלה