עזרה..

mcGooo

New member
עזרה..

יש לי גלשן.. והחרטום נפתח קצת ויש קצת חדירה של מים.. חייבים לתקן אותו? אם לא הוא יהרס לגמרי?

PinkyRaSta

New member
תתקני.

כל דבר שיש אפילו חשד שחודר לשם מים רצוי לתקן וכמה שיותר מהר. וחרטום בכלל.. זה חלק מאוד רגיש בגלשן. תתקני או לבד עם פוליאסטר או תשלחי לתיקון. תיקון חרטום הוא מסובך וצריך ליצור תבנית לשים בה את הפוליאסטר אז תעשי מפלסטלינה או עם סרט הדבקה.. אבל רצוי פלסטלינה.

mcGooo

New member
מה זאת אומרת תבנית?

אוףף ראיתי מדריכים אני לא מבינה כלום :( :( אני חדשה בזה..יש לי חרטום פתוח קצת כזה.. אז אני אמורה להכניס בתוכו פלסטלינה? זה יירד במים או שלהכניס בתוכו פוליאסטר?

PinkyRaSta

New member
לאלא

לא להכניס בתוך החור פלסטלינה <בשום אופן>. אלא ליצור מהפלסטלינה תבנית <של צורת החרטום> ובתוכה לשפוך את הפוליאסטר. את מבינה.. פוליאסטר זה חומר נוזלי <יחסית> ואת צכה לשים אותו על הפיצוץ לפני שהוא מתקשה, ובחרטום זה קצת בעיה.. כי אין לפוליאסטר איפה "לשבת" ואז ייצא שתשימי אותו על הפיצוץ בחרטום והפוליאסטר פשוט ינזול לך משמה ולא עשית בזה כלום בעצם. אז מה שאת צכה לעשות זה למצוא שיטה "לכלוא" אותו עד שהוא יתקשה באיזור של הפיצוץ בחרטום בכדי שהוא יסגור את הפיצוץ ואף ישלים את החלק בחרטום שחסר <במידה וצריך>. איפה את גרה?

PinkyRaSta

New member
אה ראיתי בפרטים איזור חיפה..

גמני מחיפה. תביאי את הגלשן אליי ואני אתקן לך.

mcGooo

New member
הסתכלתי ואפשר גם

לשים שעווה בפיצוצים אפשר לשים שעווה גם בחרטום? כי אין לי מושג איך אני ייתקן אף פעם לא תיקנתי פיצוצים.. מחר אני ייקנה ערכה מאקסטרים לתיקון פיצוצים אז יהיה לי את הפוליאסטר והחומר המקשה וכל הדברים האלו אין לי מושג איך אני ייעשה את זה אני צריכה להכין תבנית מפסטלינה להכניס את הפוליאסטר והחומר המקשה ולערבב אותו שם אחר כך להלביש את הפלסטלינה על החרטום ואז להוריד את הפלסטלינה?

ILANA360

New member
עזבי אותך

אל תנסי להיתמודד עם זה לבד ולתקן גלשנים אצל ילדים לכי לחנות יעשו לך הכול כבר שם על המקום או שיחזירו לך יום אחרי עם זה לא רציני ולא צריך לשלוח למפעל אני לא ההיתי מציעה לך להסתבך עם זה לבד..

mcGooo

New member
כמה יעלה תיקון כזה באקסטרים?

הקפצההה בבקשה אנשים תעזרו.. אם היה לכם גלשן והיה לכם חרטום פתוח היתם רוצים שיעזרו לכם אז בבקשה.. :)

ILANA360

New member
תלוי בשבירה

עם החרטום שבור ממש אז אין ברירה לשישלוח למיעפיל זה עולה 250 ככה.. אולי מצאי מישו בעיר שלך שיכול לתקן לך אני יכולה להביא לך מיספרים שלא שים רצינים שמתקנים ולא ילדים עם בא לך

PinkyRaSta

New member
אני לא ילדים

ותיקנתי כבר בסביבות ה10 פיצוצים <לא רק לעצמי> כולל חרטום. ולמה לא לנסות להתמודד לבד? סתם חבל על הכסף של לשלוח למפעל/ חנות.. וואטדהפאקאבר. אני מבינה משו רציני עניינים אז שולחים אבל פיצוצים קטנים פה ושם אפשר וצריך לדעת לתקן גם לבד. זה לא כאזזה מסובך. וזה קורה הרבה וחבל על כל פעם לשלוח למפעל לשלם הרבה כסף וגם לחכות הרבה זמן.

mcGooo

New member
בע

איך למדת לתקן חרטום? ואני יינסה לתקן לבד ניראה מה ייקרה זה לא יכול להיות גרוע יותר חח

ILANA360

New member
תלוי ברמה של הפיצוץ

אם זה משו לא רציני ברור שלבד ולא שווה ללכת למיפעל אבל עם נשבר חרטום מה שהתכוונתי אז ברור שלא לתקן אצל חברים אלא לישלוח למיפעל

PinkyRaSta

New member
"ווהחרטום נפתח קצת ויש קצת חדירה של

מים" לפי זה אני לא רואה פה משו רציני. פיצוץ רגיל רק שהוא בחרטום. זה לא שהחרטום נשבר ממש ויש שם עכשו פשוט קו ישר <רייט?> ואיך למדתי לתקן חרטום? כמו כל פיצוץ. פשוט תמלאי אותו בפוליאסטר+מקשה ותשמרי שלא ייברח וינזל. הפלסטלינה היא בתור הצעה בלבד, את יכולה גם בלי כלום.. אבל פשוט החומר יברח לך. אם בא לך להחזיק את הגלשן בתנוחה מסויימת במשך רבע שעה <+-> אז בכייף.

למעלה