עזרה

19יוסי

New member
עזרה

כבר כמעט שנתיים שאין לסיור אצלנו מע"ד ולא נרתיק למכשיר קשר(כי המב"ס הגבר שלנו לא מוציא אותם לאף אחד,זה רק בשימוש שלו)להזכיר שזה מכשירי קשר שנתרמו מהסוכנות +אביזרים נילווים. השאלה היא מאיפה אני יכול להשיג מע"ד או נרתיק במחירים סבירים ולא בשמיים? תודה.

יוני43211

New member
תשובה ושאלה

בס"ד מב"ס רשאי לחרים ציוד שהוא חתום עליו ממתנדבים ובתנאים שמחייבים כך עכשיו לשאלתך בשבל מה צריך מע"ד ונרתיק כשאין לך מכשיר קשר ?? :D יוני צוות הרי השוף

צקלקה

New member
לדעתי......

אתה לא צריך לבזבז שקל על הבסיס שלך.....אתה סך הכל מתנדב.... הוא לא נותן לך מע"ד ונרתיק, תצא בלי מע"ד ונרתיק, אבל תגיד לו שאם המכשיר הולך לאיבוד, לא על אחריותך, ועצה שלי.....תן לרמק"מ שלו שידע על זה.... ותאמין לי....יהיה בסדר....

חח עופר אם ה"יהיה בסדר" שלך

עברו כמה שבועות טובים תבין תכוונה שלי חחחחחחחחחחח

19יוסי

New member
יש מכשיר קשר

יש מכשיר והכל,אבל יש מקרים שבאמת צריך מע"ד או נרתיק ואי אפשר להחזיק את זה או לשים את זה בכיס,זה כבר נמאס,המב"ס שלנו אומר שאנחנו לא צריכים אבל בפועל אנחנו כן צריכים-והוא לא מעניין אותו דרך אגב אם אני יגיד לרמק"מ אז יעשו למב"ס שלי בעיות ואני לא רוצה שהוא יסתבך כי בסך הכל הוא בנאדם טוב

צקלקה

New member
הוא אדם טוב והכל טוב ויפה אבל.....

למי הוא שומר את המע"ד והנרתיק? לדרדסים? לאליהו הנביא? למי? אם יש, למה לא לתת? למה לענות את המתנדבים שבזכותם הוא מקבל משכורת????

19יוסי

New member
אז מה עושים???

מה שהכי מעצבן שזה תרומה רק למתנדבים מהסוכנות והוא לוקח את זה ומשתמש בזה לצרכים שלו,כמה שתדבר איתו הוא לא יביא כי זה פרנציפ אצלו

שלום30

New member
תצטרך לבחור אחת מהאפשרויות

*לפתוח בקרב על הציוד הזה כולל קלקול יחסים והגעה למצבים לא נעימים, *לרכוש נרתיק ולבזבז כסף על השלמת ציוד שלא שייך לך, *לעבור ולהתנדב בבסיס אחר, *להשתמש בנרתיק ששייך למוצר אחר כמו מימיה , כלי עבודה וכו' (מומלץ), *או פשוט להמשיך להסתדר עוד שנתיים בלי הציוד הזה (מומלץ),

999999

New member
שלום אתה טועה בגדול

זאת חוצפה גדולה מאד של המב"ס שלו שאת הנרתיק והמעד של הקשר הוא שומר לעצמו! אם לא הבנתם המבס מנצל את הציוד לטובתו האישית בלבד ובעצם "גונב" את הציוד מהבסיס. העניין הזה הוא לא של קלקול יחסים והגעה למצב לא נעים, הרי המצב הקיים הוא לא נעים שהמבס לוקח את הציוד לעצמו. חוצפה!

צקלקה

New member
לדעתי הפתרון הכי טוב הוא....

לפנות למב"ס, לנסות להסביר לו....ואם לא מצליח, לפנות למפקד שלו, יענו, הרמק"מ (ואת זה אני אומר בתור מב"ס שנתיים).....

שמע אני לא יודע מה איתך

אבל תמיד טוב לדבר עם המב"ס ואם אתה לא רואה שזה לא מסתדר תדבר עם הרמק"מ. אבל שזה יהיה הפיתרון האחרון

../images/Emo13.gif יוסי 19- אם טרם נפתרה הבעיה

בעזרת כל העצות,העבר לי במסר האישי את פרטי המב"ס והבסיס והנושא ייבדק ויטופל.(אגב,לא זכור לי שחילקנו מע"ד עם המכשירים,אבל נרתיק בהחלט כן).

למעלה