עזרה....

טייקון27

New member
עזרה....

אני מעוניינת לדבר עם בוגר/בוגרת עם תופעות דומות לשל בני. התופעות הן בעיקר קללות והתקפי זעם בבית הספר והיפר אקטיביות. חשוב לי להבין יותר איך זה מרגיש ומה מקל ולמה לצפות.

ש ל י ק

New member
טייקון בן כמה בנך?

הוא מטופל תרופתית להיפר אקטיביות? אני שואלת כי גם אני נמצאת בסיטואציה דומה עם ילדי ועוברת ימים לא קלים בגלל זה.

ש ל י ק

New member
אילנוש תודה../images/Emo24.gif

והוא לא לוקח תרופות... אבל אין ברירה והוא יצטרך להתנסות עם הריטלין למרות סירובו....

שלי אין מה לעשות עם זה עוזר

לשי אין יותר את התרופה שהוא לוקח .ניראה מה הרופאה תגיד השבוע בשיינדר

ש ל י ק

New member
אני בעד לבדוק את כל האפשרויות

ובעיקר להקל ולעזור לו... מחזיקה לכם אצבעות השבוע שתצליחו עם הכדור החדש

טייקון27

New member
שליק שלום

בני בן 8 והוא מקבל הלידול אלטרולט וקונסרטה הוא רגוע אבל יש לו מדי פעם התקפי זעם ובבית הספר הוא מקלל המון ומפריע ולכן יש לו סייע שיוצא איתו כאשר קשה לו להיות בכיתה.

טייקון 27../images/Emo24.gif

גם לנו הייתה אותה הבעייה של קללות והתקפי זעם בית הספר והיפר אקטיביות .הבן שלי מוטפל עם כדורים .וגם מקבל הרבה שיחות עם הפסכולגית של הבית הספר וגם עם היועצת .וגם הסייע עוזר המון .עם הקללות יש שיפור יש קצת וגם התקפי הזעם עדיין יש אבל פחות .יתכן שנעבור לתרופה אחרת כי מה שהוא לוקח אין אותה בסל התרופה ..לפי דעתי את לאזן תרופתי העם הוא מטופל אצל רופא שייך לטוראט .העם בית ספר יודעים את הבעייה או שאת צריכה לפנות לשביק יושבת ראש העומתה של הטוראט .ולהעזר עם מיקי אמובריץ היא עזרה לי המון .שי הבן שלי נימצא במקום טוב שיהיה לכם הרבה |בהצלחה זה לא קל אבל יובאו ימים יותר קלים

טייקון אם יקרה. אני מוכנה לעזור

בע"ה אני בת 28 מזה 22 שנה חיה עם טוראט ואוסידי קשה אומנם אין לי ADHD, אך אשמח לדבר איתך לפני הכל דבר אחד אני יכולה להגיד לך ולתת לך עיצה וטיפ איך לעזור לילד בהתקפי זעם או לעזוב אותו שיתפרק עם עצמו ויוציא את כל זעמו וזה קשה אני יודעת, או לבוא אליו לחבק חזק ולהגיד לו שגם עם ההתקפי זעם שלו אתם אוהבים אותו והוא הכי מקסים נאהב מוכשר ומדהים. הוא ילד מקסים מאחר ובטוראט הצורך לאהבה קירבה ותשומת לב היא חשובה מאד לנו הלוקים אלו מילות המפתח. המון המו הבנה. אם תרצי לדבר איתי אני כאן במסרים . אשמח לתת לך את הטלפון שלי ותתקשרי אלי או כאן או במסניגר איפה שרק תרצי , כי אם אני עוזרת זה מכל הלב. יום נעים ושבועטוב לכל חברי הפורום

למעלה