עזרה

liadgil

New member
כן.

קבלת ידיעות מודיעיניות מגורמים שונים ניתוחם ויצירת תמונת מודיעין המהווה בסיס להבנת יכולת וכוונות האויב........ אני מניח שאנחנו מדברים על אותו תפקיד

אז אתה יכול לכתוב מה כתוב לך בא

בשכול תפקידי מודיעיןהדורשים מיון ומה כתוב באשכול תפקידי מודיעין שאינם דורשים מיון?

אצלי זה ככה:

דורשי מיון: תפקידי מודיעין- חוקרת מודיעין ימי, מפענחת תצלומי אויר, חוקרת מודיעין אויר, מפעילת מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס, משקית ניווט ותחקור, משקית בטחון מידע, משקית התרעה מקצועות שאינם דורשים מיון: תפקידי מודיעין-עובדת חקר מודיעין, משקית מערך

liadgil

New member
אוקיי..

באשכול שלא דורשים :בלונאי מודיעין, עובד חקר מודיעין, מש"ק התרעה,מש"ק בטחון ומידע, חוקר מודיעין אויר חוקר מודיעין ימי.. שדורשים:מפענח תצלומי אויר

מוזר..

גם משק התרעה, משק ביטחון מידע, וחוקר מודיעין ימי אצלך לא דורשים מיון ואצלנו כן... הזוי.... מתי קיבלת מנילה?

liadgil

New member
לפני כמספר ימים...

בגלל זה גם שאלתי בהתחלה. מה יותר טוב חוקר מודיעין אויר או עובד חקר מודיעין כי במנילה רשום בערך אותו דבר.. ושניהם לא דורשים מיון .. ולכן אני לא יודע מה לבחור... ואני מתלבט..

אוקיי...

אני קיבלתי מנילה מזמן, אוקטובר שעבר. צריך לראות אם יש כאן בנות שקיבלו מנילה לפני כמה ימים ושהדורשי מיון והלא דורשי מיון זהים לשלך.. אם לא- יש כאן שערוריה...חחח... אז מה נרוץ עם זה לתקשורת? חרא! עשיתי מבחנים של איזה 7 שעות..

liadgil

New member
אין לי שום אינטרס

כי מצידי כל התפקידים שאצלך דורשים מיון , אצלי לא.. אז זה יותר טוב בשבילי.. למרות שזה עדיין נראה לי מוזר.שזה ככה.

למעלה