עזרה...

sok777

New member
עזרה...

אני עם ברסה עונה שניה [05-06] ויש לי תקציב של 61 מיליון. אני רוצה לקנות עכשיו 3-2 שחקנים. בעמדות של- חלוץ/קשר התקפי/בלם. קשר התקפי הייתה לי התלבטו בין סנייג'דר לבין דמיאן דאף, ובסוף החלטתי סנייג'דר. בלם אני לוקח את וודגייט, וחלוץ יש לי בעיה, אני מחפש רק סקוררים, כמו אטו במציאות. אני לא יכול להרשות לעצמי את אדריאנו והנרי כי שניהם עולים 60. טורס עולה 40, שבה עולה גם 40, ויירי עולה 10 [כדאי?], ויין רוני 35 או לוקה 8.75 את מי כדאי מהחלוצים? אני יכול את טורס/שבה/ ואז רק את סנייג'דר.

sok777

New member
אני אבחן את

לוקה רוני ודל פיירו. ואולי גם שבה וטורס. תודה על הכל. דבר נוסף אם אני קונה את לוקה וודגייט וסנייג'דר אז ישאר לי בסכ"ה 25 מיליון, מה אני אעשה עם זה בדיוק?

שמור את הכסף לינואר.

לך תדע מה יהיה עד אז. אני תמיד כל שנה שומר לי לפחות 20 מיליון לחלון העברות של ינואר.

sok777

New member
בדקתי את לוקה

ואת טורס, ולוקה הפגין יכולת יותר טובה... שניהם כבשו מול אותה קבוצה [רק לא באותו משחק] ולטורס היה ציון 7 וללוקה היה ציון 10. אנ'לא יודע מה לעשות. טורס מעולה אבל זה בזבוז אם אני לא אקח את לוקה שהוא בן 27 והעולה רק 8.75.... לא יודע מה לעשות. סנייג'דר אני בטוח לוקח, וודגייט גם. ואם אני לוקח את טורס אני יכול רק את אותו ועוד אחד. בכל מקרה אני מיואש.. החלטתי לוותר על דל-פיירו ועל ויין רוני. זה או טורס או לוקה או ג'ילארדינו או יברהימוביץ'. אחד מארבעת אלו אני צריך לבחור ואז זה גמור. רק אם זה לוקה יש לי בעיה, כי אז נשאר לי 20 מיליון. ואני לא קונה בינואר כמעט אף פעם ובטח שלא ב-20 מיליון. מה אני יעשה??? נ.ב. אם אתם יודעים על עוד סקוררים תכתבו לי אותם. חוץ מרוני, שבה, קסאנו, טורס, לוקה, דל-פיירו, ואן ניסטלרוי וטרזה.

sok777

New member
אני אגיד לך את השיטה שלי..

שמור את המשחק, ואז תקנה שחקנים, לא משנה בכמה כסף, וכמה כסף בחוזה, העיקר שיסכימו. אז תבחן אותם ואח"כ תחליט אם אתה רוצה אותם, ואם כן כנס לשמירה ותתמקח. אני עושה ככה כי טרייל בחיים לא מסכימים לשחקנים כמו שבה וכאלו.

sok777

New member
מה רמאות בזה?

זה ממש לא רמאות.. מה לעשות שטרייל מסכימים רק אחד ל-500 שחקנים. אז אני בוחן אותם ככה... אתה בטח חושב שזה רמאות כי המשחק צריך לזרום כמו שהוא ואם אני קונה מישהו גרוע אני נדפק או טוב אז הלך לי אחלה. אבל לדעתי זה לא פייר שאני אקנה שחקן בלי לבחון אותו. ראה טעות הפועל חיפה השנה עם איתן עזריה. ואם היה אפשר לעקוב לאחר שחקן כמו במציאות שאתה בא למשחק ורואה אותו וזה וככה כמה משחקים ומתמקד רק בו. כמו ששולחים לך סונים קלטות, רק הרבה כאלו אז לא הייתי עושה את זה. אבל זה לא פייר.. אז זה לא רמאות לדעתי.

shay100m

New member
מה אתה רוצה עוד?

אז למה לא שתתחיל לעשות לקבוצות עם שחקנים טובים add manager ותקנה מהן שחקנים בזול? ולמה לא שתארגן את קבוצת חלומותיך ותראה מי טוב באמת ב-editor של המשחק? זכותך לעשות זאת וזה יכול להיות כיף , אבל תסלח לי , ההישגים שלך שווים לתחת כי מנג'ר טוב צריך להתמודד עם הבעיות ולפתור אותן ולא להתבכיין על כל שחקן: הוא טוב או שלא? אני אקנה אותו או לא? תפסיק לבלבל בשכל ותשחק כמו בן אדם. שי משה manager אמיתי

sok777

New member
חח סבבה

זאת דעתך.. ת'אמת ששלושת השחקנים שקניתי, היו שחקנים שבאמת רציתי מהתחלה והייתי קונה אותם גם ככה..

shay100m

New member
שיבושם לך

דרך אגב אני דוגל ב"אם כבר אז כבר" בקיצר כנס לeditor- של המשחק ותראה אם השחקנים שקנית הם באמת שווים כי בeditor יש יכולות שלא מראים במישחק ותחזור אלינו עם תשובה,דיר בלק

shay100m

New member
editor -תוכנת עריכה למשחק

נמצאת בתיקייה של המשחק תחת השם football manager data editor עם התוכנה הזאת אתה יכול לראות את כל הדברים במישחק וגם לשנות חלק-כמו יכולות של שחקנים וכמו להעביר שחקנים מקבוצה לקבוצה נ.ב. יכול להיות שהeditor יעלה לך לאט ותדע רק שהוא אפקטיבי רק למשחקים חדשים ולא מה-quick start

למעלה