עזרה

giliyo

New member
עזרה

עם לאנשים יש פה רעיוניות לפעולות הכנה למסע פלמח מוזמן להגיד...

spraizler

New member
הממ תני קצת מידע על המסע..

מה הרקע שלו ואיפה מבקרים.. ואני אחשוב על משהו:p

נופ123

New member
אממ...

אפשר לעשות קומזיץ או משהו בסגנון ולספר להם את הבסיס של הסיפור מסגרת.שהם יוצאים להכשרה לקראת גיוסם לשורות הפלמ"ח ההכשרה תיערך בגליל העליון (לספר להם קצת על האזור),אפשר להכין איתם נשקים שיעזרו להם להתמודד עם האויב.........אממ...אין לי עוד רעיונות כרגע....

יש לי רעיון

להכין איתם נשקים הכי מצ'וכללים והכי מאגניבים וקולים שאפשר. ואז לשחק דגליים ברוח התקופה. את הנשקים כמובן שומרים למסע עצמו. אפשר גם לעשות מסיבה ברוח התקופה, עם שירים וריקודי הורה. זה יכול להיות קול ביותר.

t h e windman

New member
אבל את נגד נשקים, איך את יכולה לתת

לחניכים לבנות דבר כזה בפעולה?, זה מחנך אותם לאלימות ומלחמה.

spraizler

New member
תתפלאי זה לא..

ומה לעשות.. חלק נכבד מההיסטוריה שלנו ושל כל מדינה בנוי על זה.. אבל במחנה ובפעולה צריך להיות דגש על הווי ועל מורשת ולא על האלימות והמלחמה..

spraizler

New member
כן

מה לעשות האלימות טבועה בכולנו.. הם גם צריכים לדעת שיש את זה..

כחילה

New member
בעעעעע שונא ציניקנים

חושבים שהם כל-כך חכמים עם כל ההודעות הכאילו מתוחכמות שלכם...

כחילה

New member
אה וסתם כדי לעצבן

מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"צים הומואים מד"חים שולטים בעולם!!!!

kedeman

New member
אם זה עדיין רלוונטי...

אפשר לעשות להם "ערב לוחמים" כזה מה אפשר לעשות בו? ללמד אותם איך מתלבשים ללמד אותם קצת על הפלמ"ח (רקע כללי) להלהיב אותם ולגרום להם לרצות "להתגייס" (או במילים פשוטות - להרשם למסע) אפשר לעשות להם אימון שדה או אימון שדה לילי (א"ש לילה) להכין איתם נשקים שיוכלו להגן על עצמם אולי לקחת אותם למבצע פיצוץ גשר באזור.... אפשר גם ללמד אותם מוראלים של המסע בהצלחה!!

למעלה