עזרה!!

מצב
הנושא נעול.

zvir1

New member
חברים, תתעוררו.......

עזרה!!
אני גר בקריות ואני צריך להגיע לשדה דוב הצבאי. אמרו לי לקחת רכבת עד לתחנת ההגנה בת"א ומשם לקחת אוטובוס. איזה אוטובוס לקחת?? תודה לכולם!
חברים, תתעוררו.......
התחנה הקרובה ביותר לשדה דוב היא כמובן תחנת האוניברסיטה. משם יוצאים 20 מטר לדרך רוקח ולוקחים את אחד האוטובוסים שנוסע למסוף רידינג. מרידינג זה מרחק הליכה לשדה דוב הצבאי (לא האזרחי) מקווה שבזאת גמרנו את העניין. ברגל זה עניין של כ 20 דקות הליכה מתחנת האוניברסיטה לשדה דוב הצבאי

ארזS

New member
מה אתה אומר?

חברים, תתעוררו.......
התחנה הקרובה ביותר לשדה דוב היא כמובן תחנת האוניברסיטה. משם יוצאים 20 מטר לדרך רוקח ולוקחים את אחד האוטובוסים שנוסע למסוף רידינג. מרידינג זה מרחק הליכה לשדה דוב הצבאי (לא האזרחי) מקווה שבזאת גמרנו את העניין. ברגל זה עניין של כ 20 דקות הליכה מתחנת האוניברסיטה לשדה דוב הצבאי
מה אתה אומר?
וכי איזה קו יש מתחנת האוניברסיטה למסוף רידינג או לשדה דב ? נכון שהמרחק אינו גדול ואני הייתי עושה את זה ברגל, אבל כשמגיע בן אדם מחיפה שלא מכיר את המקום אני חושב שההצעות שלנו לא היו רעות בלשון המעטה... ועוד משהו: אין דבר כזה שדה דב האזרחי. שדה דב הוא בסיס צבאי לכל דבר ועיקר והמטוסים האזרחיים מקבלים שם שירות מחיל האוויר.

zvir1

New member
כל קו שממשיך לא גבירול גם טוב

מה אתה אומר?
וכי איזה קו יש מתחנת האוניברסיטה למסוף רידינג או לשדה דב ? נכון שהמרחק אינו גדול ואני הייתי עושה את זה ברגל, אבל כשמגיע בן אדם מחיפה שלא מכיר את המקום אני חושב שההצעות שלנו לא היו רעות בלשון המעטה... ועוד משהו: אין דבר כזה שדה דב האזרחי. שדה דב הוא בסיס צבאי לכל דבר ועיקר והמטוסים האזרחיים מקבלים שם שירות מחיל האוויר.
לדעתי הכי מהיר מאשר לעשות סיבובים אינסופיים בתוך העיר. יורדים ב אבן גבירול אחרי הגשר, עושים אחורה פנה 500 מטר ומגיעים לבסיס

ארזS

New member
זה כבר משהו אחר

לדעתי הכי מהיר מאשר לעשות סיבובים אינסופיים בתוך העיר. יורדים ב אבן גבירול אחרי הגשר, עושים אחורה פנה 500 מטר ומגיעים לבסיס
זה כבר משהו אחר
וזה גם רעיון לא רע.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gifנו באמת ?!?!../images/Emo41.gif

אפשר קצת פירוט על הרעיון הזה?
בבקשה? אבל שיהיה מפורט מספיק לבחור נחמד שלא מכיר את הסביבה..
נו באמת ?!?!

על שאלה אחת כזאת אתם רבים כל היום !!! לדעתי הוא כבר מצא את האוטובוס שמגיע לשדה דב.

ארזS

New member
יבגני יבגני יבגני . . .

נו באמת ?!?!

על שאלה אחת כזאת אתם רבים כל היום !!! לדעתי הוא כבר מצא את האוטובוס שמגיע לשדה דב.
יבגני יבגני יבגני . . .
אף אחד לא רב. פשוט מנסים לעזור למישהו וכל אחד חושב על הצעה אחרת. זה מה שיפה בפורום הזה. ואם תסלח לי, הדיון הזה יפה וחשוב לא פחות מהתמונות שאתה מביא מהעבודה שלך בנתב''ג 2000 או מתמונות שמישהו אחר מביא. ואתה יודע שאני דווקא אוהב תמונות. לא זה העניין. העניין הוא שההערה שלך היתה מיותרת לחלוטין !

fireman

New member
יבגני.....אף אחד לא רב כאן

נו באמת ?!?!

יבגני.....אף אחד לא רב כאן
רוצים לתת לבחור את הדרך הטובה והמהירה ביותר ונדון בזה גם אז זה יתפתח ל200 תגובות... אני רוצה שכשבפעם הבאה שהוא יתחבר לאינטרנט הוא יבוא להודות לנו שהגיע למחוץ חפצו בצורה הכי טובה שהוא קיבל כאן ולא חלילה יבוא לקלל כי לא קיבל הכוונה נכונה..... כשעושים משהו ורוצים לעזור, אז עושים את זה מכל הלב וכמה שצריך, העיקר שיצא מרוצה.

ארזS

New member
ובגלל התשובה ליבגני שכחתי את השואל

אפשר קצת פירוט על הרעיון הזה?
בבקשה? אבל שיהיה מפורט מספיק לבחור נחמד שלא מכיר את הסביבה..
והרעיון היה שתרד מהרכבת בתחנת האוניברסיטה שנמצאת לא הכי רחוק משדה דב. משם יש לך אפשרות ללכת ברגל (עניין של 20 דקות להערכתי) או אפשרות שתקח משם את אחד הקווים 21 , 47 , 48 ותסע איתם לתחנה הראשונה ברחוב אבן גבירול ומשם זה קצת פחות ברגל... ועכשיו זה כבר באמת נהיה דיון ארוך...
לכן, לסיכום, אחרי כל ההצעות שהועלו כאן עשיתי שיקלול והגעתי למסקנה שאם אני נוסע במקומך אז אני יורד מהרכבת בתחנת האוניברסיטה ומשם לוקח מונית שתעלה לי כמה שקלים אבל תביא אותי ב-5 דקות לשדה דב. ועכשיו אתה באמת צריך להחליט...

אוהד11

New member
אם הזכרתם את רכבת האוניברסיטה

והרעיון היה שתרד מהרכבת בתחנת האוניברסיטה שנמצאת לא הכי רחוק משדה דב. משם יש לך אפשרות ללכת ברגל (עניין של 20 דקות להערכתי) או אפשרות שתקח משם את אחד הקווים 21 , 47 , 48 ותסע איתם לתחנה הראשונה ברחוב אבן גבירול ומשם זה קצת פחות ברגל... ועכשיו זה כבר באמת נהיה דיון ארוך...
לכן, לסיכום, אחרי כל ההצעות שהועלו כאן עשיתי שיקלול והגעתי למסקנה שאם אני נוסע במקומך אז אני יורד מהרכבת בתחנת האוניברסיטה ומשם לוקח מונית שתעלה לי כמה שקלים אבל תביא אותי ב-5 דקות לשדה דב. ועכשיו אתה באמת צריך להחליט...
אם הזכרתם את רכבת האוניברסיטה
אז אפשר לקחת את קו 27 עד צומת רמת אביב ומשם כעשר דקות ברגל או אף פחות, או לקחת את קו 113 עד איינשטיין ומשם חמש דקות ברגל.

funfly

New member
חחחח...תודה רבה...

חחחח...תודה רבה...
אני מאמין שאני אקח את ההצעה האחרונה של לרדת באוניברסיטה ולקחת מונית...נשמע הכי הגיוני בימים מטורפים אלו. תודה רבה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה