עזרה

chuchka

New member
עזרה

בת שלי בת 3 שבועות, אתמול לא היו לה יציאות של קקי, גם היום בבוקר לא היה כלום, אז עזרתי לה בעזרת מד חום ועכשיו היא רגועה. היא יונקת מבקבוק חלב שאני שואבת לה ולפעמים 1-2 פעמים ביממה אני נותנת לה סימילאק. האם מותר לעזור להם ביציאות בעזרת מד חום? יש המלצות אחרות מה ניתן לעשות? מה לאכול למשל בשבילי כדי שהיא תרגיש יותר טוב? האם דברי חלב שאני אוכלת עושים לה עצירות? תודה מראש

ניקי ב

New member
מאוד סביר כמה ימים בלי יציאות

היה עדיף שלא תשתמשי במדחום בשביל לעזור לה. זה מאוד נורמאלי לתינוק יונק.

sharoni101

New member
עצירות....

את יכולה לקפל לה את הרגליים למעלה כלפי הבטן וזה עוזר, מה שעוד ממליצים ואני אישית לא ניסיתי זה לקחת עגבניה ולהוציא ממנה את המיץ כמובן בלי גרעינים ובלי חתיכות רק מיץ, ולתת כפית או שתיים וזה עוזר

chuchka

New member
ומה אם...

אוכל שאני אוכלת, אולי אם אני אוכל שזיפים, זה יגרום לה לשלשל בעזרת החלב שהיא מקבלת ממני או שזה לא כך?

lulyK

New member
קודם כל כדאי ללכת לרופא/ה

ולברר אם בכלל יש בעיה. יכול להיות שזה מצב נורמלי אצל תינוקות שניזונים מחלב אם ותחליפי חלב במקביל. אין טעם שסתם תשני את התזונה שלך.

ממש לא כדאי.

עגבניה חומצית מאוד- ממש כמו מיץ לימון, והמקפידים לא נותנים עגבניה עד גיל שנה (ובטח לא בגיל כזה!!!)

E N O

New member
לא בטוחה בתשובה שלי

יציאה אחת לכמה ימים היא תקינה בתינוק יונק רק מגיל 6 שבועות ומעלה, אבל אני לא בטוחה בתשובתי מאחר ובתך מקבלת גם סימילאק, ואני לא בקיאה מה צריך להיות במקרה זה. מציעה לך להתייעץ גם בפורום הנקה. מצרפת קישור לתשובה בנושא יציאות מפורום הנקה.

למעלה