עזרה..

נוש20

New member
עזרה..

התרשמתי מהידע ומהעצות שאתם נותנים..אז אמרתי אולי אני גם אנסה אני בת 19 וחצי ורוצה לשנות את החדר למשהו יותר עכשוי אבל לשנות עם מה שקיים כרגע בחדר לא לקנות ספריה חדשה יש לי ספרייה ממש עמוסה בדברים שהצטברו ואין ממש לאן להעיף השאלה היא אם בעזרת כלים מסוימים יהיה אפשר לאחסן אותם בצורה יפה ונקייה מלא מלא תכשירים(קרמים איפור,ועוד ועוד ועוד מלא דברים) רק החלק של הספריה זה מה שמציק לי בחדר ניסיתי לצלם קצת את הסיפריה עם המצלמת אינטרנט לא ממש הצלחתי אבל לפחות שתקבלו קצת מהחדר שלי....המבולגן יש לציין!!!! אני רוצה משהו שייסתדר שתיהיה אווירה נעימה רגועה אולי לא פניתי לפורום המתאים אבל אני פשוט אובדת עצת כבר

לא הבנתי למה את מתכוונת כשאת כותבת

"יש לי ספרייה ממש עמוסה בדברים שהצטברו ואין ממש לאן להעיף" מה זאת אומרת אין לאן להעיף? יש דלת חסומה ומרותכת בברזל בחדר שאי אפשר להוציא ממנה דברים? מי מחליט מה אפשר להעיף מהחדר או לא?

נוש20

New member
חחחח הכוונה היא

שזה דבריםם שחבל לזרוק..ושאפשרי לעשות בהם שימוש בזמן כזה או אחר אבל נגיד כל מיני ספרים של פסיכומטרי או אלבומי תמונות.. או קרמים שכן אני משתמשת בהם אבל זה יוצר עומס על הסיפריה-מבחינת מראה הכוונה

או קיי...

בפנג שוי, אנחנו מתיחסים למה שנמצא בשימוש ולא למה ש"אפשרי" כהגדרתך. כל מה שאינו בשימוש, אינו אמור להיות בסביבתינו כי זה יוצר חסימה אנרגטית. ברגע שמוציאים את מה שאינו בשימוש כרגע, בהווה, בלי עתיד ובלי עבר...מיד מתפנה מקום ויש זרימה טובה יותר.הכוונה אינה רק לקרמים אלא לכל חפץ בכל מקום החל בסיכה וכלה בנעליים, תיקים שעונים תמונות גרביים והככככלללל.

נוש20

New member
הבנתי אותך..

רק חבל שיהיה קשה להסביר את זה לההורים שלי, הם חיים בדור של פעם הם לא ממש יהיו מוכנים שאני יתחיל להעיף דברים מהחדר שלי.. קיצר זו בעיה.. אבל תודה בכל מיקרה על ההסבר תמיד טוב לדעת דברים חדשים

התחילי לאט, עשי את זה

הסבירי להם מה את מרגישה, בעדינות ובאהבה... דור ישן או לא...הם ההורים שלך והם רוצים את הטוב ביותר עבורך. הסבירי את התחושה, הרצון, איך את רואה את הדברים, מה היית רוצה שיהיה בחדר שלך שהוא עולמך הקטן ואולי...אולי...מי יודע, אולי תופתעי. כשעושים דברים בסבלנות ובאהבה, בלי דיעות קדומות למרות שמכירים כבר 20 שנה...יש הרבה פעמים הפתעות. בהצלחה

למעלה