עזרה ...

asi2562

New member
עזרה ...

זה אולי סיפור נדוש ...אבל בכל זאת, לפני בערך כ - 6 שנים הכרתי בחורה, אמנם זו לא היתה אהבה ממבט ראשון, אבל ככל שעבר הזמן התאהבתי בה יותר, וגם היא ... התחתנו .. יש ילדים והחיים סבבה, יש לפעמים חילוקי דעות, אבל לא משהו מיוחד, ככה כבר 6 שנים.. במשך כל הזמן הזה עבדתי בכל מיני מקומות, הכרתי אנשים, וגם בחורות, אבל הקשר היה רק : שלום ומה נשמע .. ולא יותר , הגעתי למקום עבודה חדש, וגם שם כרגיל, עם בנות אין לי עסק ,(בכוונה תחילה) בדרך כלל בכל מקום חדש לפחות בהתחלה, אני מעדיף להיות בשקט, להקשיב לנעשה מסביב כדי לדעת עם מי יש לי עסק, סביבה וכו' ... הייתי יושב בהסעות ומקשיב, כל אחד מספר איך עבר עליו היום, היה די נחמד לשמוע את כל הסיפורים, אבל היתה אחת שנהניתי במיוחד להקשיב לה... וזה עוד לפני שראיתי אותה, לפני שירדתי מההסעה, העפתי מבט... בחורה חמודה (לדעתי בכל אופן) אחרי מספר דקות כבר לא חשבתי עליה יותר, והחיים כרגיל... ושוב בפעם השניה, אותו דבר ... שלישית ... ככה מספר חודשים, לאט לאט היא נכנסה לי עמוק בפנים... לא הרגשתי איך זה קורה לי, זה פשוט השתלט עלי בפעם אחת, פשוט מצאתי את עצמי מאוהב בה, וזה לא רק חיצונית, זה גם האופי ...הכל.. ואין קשר בין זה למין או משהו כזה, לא זו הכוונה... נהייתי חולה, ממש ... לא מצליח להרדם, אין לי תאבון, מיום ליום אני יורד במשקל.. ובלילות אני בוכה בשקט... קשה להתגבר על זה , אני מניח שחלק לא קטן יחשבו שאני מגעיל, איך אני לא מתבייש, בן אדם נשוי, ילדים ... אבל תנסו לשים את עצמכם באותו מצב, מה הייתם עושים ? זה די מתסכל אחרי ששמרתי מרחק, למצוא את עצמי בכזה מצב, מה אני אמור לעשות? איך מתגברים על זה ?

כמעט25

New member
אווו ווואההה לא טוב

במקום להלחם בהתאהבות שלך לכאורה באותה בחורה, תנסה להתאהב מחדש באשתך, ע"י שתארגן לכם איזו חופשה רומנטית וכיוב', אבל הכי חשוב למען המשפחה שלך, תזכר מה אתה אוהב באשתך, למה התאהבת בה, תכניס יותר עיניין לנישואים, למיטה, תשקיע את כל האנרגיות שלך בהתאהבות מחדש באשתך וכמה שפחות עד בכלל בבחורה השניה. תאמין לי--- שום דבר הוא לא כמו שהוא נראה. רוב הבנות והבנים של היום הם..במילים עדינות, לא משהו בכלל, תעריך את מה שיש לך בידיים, אל תאבד ותסכן את מה שיש לך תמורת התאהבות המוטלת בספק. בהצלחה, נתי.

wolfbrother27

New member
ידידי היקר

אני חושב שאתה צריך לעצור לרגע ולחשוב לעצמך-מה הביא אותי למצב הזה ? מה חסר לי בחיי המשפחה שלי שגורם לי להרגיש ככה ? תנסה לדמיין את החיים שלך בלי כל מה שהשגת בחייך ותבין כמה יש לך באמת. אל תעשה טעות שתביא לך רק כאב בסופו של דבר... לפעמים קשה לעשות את הדבר הנכון, במיוחד כשזה משהו שנוגד את הצרכים שלנו.

asi2562

New member
מה שנכון ...

אין ספק שאתה צודק, אבל תבין כמה זה מתסכל, אחרי שהיחסים ביני לאישתי טובים מאוד, מה גם שהשתדלתי בכל התקופה עד היום לשמור מרחק מאחרות, ויצא לי לפגוש לא מעט בנות, גם לפני שהתחתנתי וגם אחרי, ופתאום אתה נדלק על מישהי אחרת, וגם איתה לא דיברתי משהו מיוחד, כמו כולם .. שלום וכו', אז איפה טעיתי ?

wolfbrother27

New member
עוד לא מאוחר...

תראה ידידי, עכשיו זה לא הזמן לשאול איפה טעית בגלל שעדיין לא טעית, אבל אתה בדרך לשם. זה לא הזמן לרחם על עצמך אלא לקחת את עצמך בידיים ולתקן את היחסים שלך עם אישתך, ולעזוב את הבחורה - חמודה ככל שתהיה - מאחוריך. אתה לא צריך את השטויות האלה על הראש, תאמין לי, אם אתה רוצה הרפתקאה, קח את אישתך לאיזה טיול בדרום אמריקה או משהו, אבל אל תעשה לעצמך ולמשפחה שלך עוול בכך שתחליט שהצרכים שלך יותר חשובים לך מהערכים שלך. אבל, אני יכול רק לייעץ לך ידידי היקר, אני לא יכול להחליט בשבילך, אבל אם אתה כן תעשה איזה צעד טפשי, אל תשכח שהוזהרת לפני כן ושהיתה לך הזדמנות למנוע את זה... כמו עכשיו. בהצלחה ידידי... החיים הם מבחן אחד גדול, תלמד מהם.

למעלה