עזרה

giliyo

New member
עזרה

אמ..אני רוצה לעשות פעולות בנים בנות לחניכים שלי בכיתה ו-ז עם יש לכם רעיון אני ישמח לשמוע.. תודה

רעיון

תחלק את הקבוצה לשתיים- קבוצה של בנים וקובצה של בנות ותעשה כל מני תחרויות ביניהם כשתחרות אחת הבנים יותר טובים ובתחרות אחרת הבנות יותר טובות...

giliyo

New member
ממ

קצת דבר ראשון אני בת וקצת דבר שני כן זה גם מה שחשבתי אבל אני ישמח עם תעזרו לי לחשוב על כל מיני תחריות מגניבות

אוקיי אז......

אני מצטער קודם כל... וכמה רעיונות לתחרויות: בנים-תיפסנוי,משחקי כדור... בנות-חידונים בנושאי עיניין של בנות,(את יודעת בטח מה בנות אוהבות...)

יש לי כמה הצעות...

באמת אפשר לעשות תחרויות שבהם בנים יותר טובים ובנות יותר טובות. למשל- לעשות צמות בשיער, לשים עפרון שחור, להחליף חולצה בלי להוריד אותה, להסתרק, למרוח לק, להשחיל חוט למחט, לשטוף כלים(בנות) או- הורדות ידיים, להבריג בורג, להחליף מנורה, שכיבות שמיכה,... (בנים) יש עוד הרבה שאני לא זוכרת... דרך אגב, זה לא באמת ככה, בד"כ להחליף מנורה ולהבריג בורג זה אותו דבר אצל בנים ובנות. את יכולה להשתמש בזה גם כדי להראות להם שהבנות יותר טובות... :) או ברצינות- להראות שזה סתם סטיגמות... בהצלחה!

RoTeM 1 2 3 4 5

New member
מממ אני לא ממש קשורה פה לפורום

אבל נכנסתי וראיתי את ההודעה שלך ויש לי רעיון למשחק קטן ונחמד... כולם עומדים במעגל (עדיף שהם יהיו מסודרים בן-בת-בן-בת...) והם צריכים להעביר עם הפה חתיכת נייר כאילו לא מחזיקים את החתיכת נייר עם השפתיים, אלא שואפים אותה לפעמים נגמר האויר כבר ואז החתיכת נייר נופלת ואז יוצא שמתנשקים וכולם צוחקים מהמבוכה וזה ממש נחמד... מקווה שזה עוד רלוונטי בשבילך ושזה יעזור

giliyo

New member
תודה

תודה רבה לכולם חלק מהרעיונות שלכם נראה לי שאני ישתמש ושוב פעם תודה

למעלה