עזרה

ramonsegev

New member
עזרה

שלום! אני זקוק לעזרה. לסבתי יש דלקת חריפה ברגל באיזור הקרסול והיא פשוט לא יכולה לזוז.היא היתה אצל רופא יקר ש"דפק" לה תרופות בלי חשבון ולא היתה כל הטבה. בביקור אצל רופא אחר נשללה המחשבה שמא מקור הכאבים הוא הברך והיא נשלחה לעוד סידרת בדיקות. רק מה? הבדיקות יתקיימו רק בחודש הבא בגלל שיש תורים ובלאגאן וסבתא שלי סובלת. אקמול לא עזר להרגעת הכאבים. האם יש תרופה משככת כאבים ראויה? האם למשהו יש רעיון מה לעשות עם כאבי הקרסול האלה? האם משהו שמע על כמוסות הרפגו לטיפול בכאבים בלתי נסבלים בקרסול? האם למשהו יש עיצה חוץ מלהמתין בסבלנות ולסבול בשקט? תודה רבה רמון שגב

n a t u r a l

New member
תרופות לשיכוך כאבים

שלום, ישנן תרופות רבות בשוק לשיכוך כאבים אבל המתן שלהם הוא ע"י הרופא המטפל , הוא צריך להתחשב בגורמים כמו מחלות רקע כי אם למשל יש לסבתא שלך אי ספיקת כליות חלק מהתרופות מסוכנות עבורה. לסבתא שלי נותנים בבית החולים אוקסיקונטין אבל יתכן שזו תרופה שתהיהב חזקה מידי עבור סבתך, מה גם שהיא נרקוטית.

כאב

אין שום סיבה לסבול כאב, יש מגוון גדול מאוד של תרופות חוץ מאקמול. אני כמובן לא ממליץ על תרופות בפורום. כדאי לפנות לרופא המשפחה שבוודאי יוכל לעזור בשל הראשון עד להשלמת הברור.

למעלה