עזרה....

inhabited

New member
עזרה....

שלום.... יש לי חברה שאבא שלה נפטר לפני כ4 שנים... בזמן האחרון היא דיברה הרבה על זה שהיא רוצה לתקשר איתו ובמיוחד אחרי שהיא ראתה את התכנית "העולם שמעבר" מכירים? אני מאוד רוצה לעזור לה.... אז בבקשה תגידו לי אם יש מישהו כזה שבאמת יכול לתקשר בין חברה שלי לאבא שלה בארץ... כי תאמת אני לא כל כך בטוחה שהתכנית "העולם שמעבר" היא אמיתית... כי אי אפשר תמיד לבטוח בדברים שיש בטלויזיה...

I am a freak

New member

שתפקח את העיניים, האוזניים- והלב. אבא שלה תמיד שם- היא פשוט צריכה להקשיב לו.

inhabited

New member
נכון....

אבל זה לא מספיק... היא רוצה לסגור איתו עניינים לא ברורים, להתייעץ איתו בקשר לדברים שקורים בחיים שלה ולשמוע את דעתו...

yasminyas

New member
גם לי יש...

את אותה בעיה.... אם מישהו יוכל לתת לי שם של אדם שיכול לתקשר ביני לבין האנשים הקרובים אליי שנפטרו אני אשמח מאוד... וכן... גם אני רואה את התכנית הזאת... לא כל כך מאמינה שזה אמיתי... אבל מי יודע?...

eldorado

New member
אני חושב שהתכנית אמיתית

ג'ון אדוארדס הוא אורח קבוע בערוץ החדשות של FOX והוא מאד ידוע בזכות יכולות התקשור שלו. עם זאת, לקבוע איתו יהיה דבר בלתי אפשרי וגם אם כן זה יהיה כרוך בהוצאה גדולה מאד. זה לא כל כך עוזר אבל רק רציתי להביע את דעתי על כך שאת חושבת שזה לא אמיתי כדי שתדעו שזה לא נכון. בכל אופן, אני מקווה שתמצאו מדיום טוב.

כיצד אתה יכול ליקבוע שזה אמיתי?

אתה יודע, גם כשרואים קוסם שעושה קסמים בטלוויזיה זה נראה מאד אמיתי. משתמש בצלילים

inhabited

New member
באמת?? איך אתה יכול לעזור???

ו.. תודה למי שהגיב... אבל עדיין לא עזרתם לי ממש \: אתם מכירים מדיום כזה בארץ? שהוא אמין? מישהו אולי הלך לכזה?

Diableror

New member
אני ממליץ לך להזהר.

יש לא מעט שרלטנים,וכדי מאוד להזהר מהם.אני לא אומר ש"אורגדול" הוא שרלטן,זו סתם עצה עצה לחיים. Diableror

לדעתי המדיומים מתחלקים ל 2

1. אלו שהם באמת שרלטנים אמיתיים ועובדים על אנשים בעיניים ביודעין. 2. אלה שבתום לב באמת מאמינים שהם מתקשרים עם נשמות של אנשים מתים. ככה פשוט
משתמש בצלילים

למעלה