עזרה!!!

פדלון

New member
עזרה!!!

חלק מהדיירים טוענים שאין להם מים חמים [מערכת סולרית משותפת]. הוזמן טכנאי שבדק את המערכת. חלק מהמצאים הינם שהדוד שלי רקוב מבפנים [ דוד - מחליף חום ] ותיקון המערכת מחייב בן היתר החלפה של הדוד שלי . [ הדוד בן 15 שנה] כמובן שעלות החלפת הדוד - עלי. 1. האם יכולים לחייב אותי להחליף דוד ?[נאמר לי שבמידה ולא אחליף יאלצו לנתק אותי מהמערכת...חחחחח-חסר להם!] 2.האם זה נכון שבמידה ומים מהמערכת הסולרית חודרים לדוד שלי זה פוגע בכל המערכת ? 3. האם למשהוא יש המלצות/ הצעות מחיר לדוד מחליף חום מחברה טובה [ כרומגן ?] 150 ליטר כולל מאיץ חשמלי. בברכה. לכל העונים

יקי30

New member
תשובות

1 כן 2 כן 3 כרומגן , קרן- אור,נמרוד,אריה, או כל חברה אחרת מוכרת עם אבא ואמא,דרוש דוד אמאייל בהצלחה תתחדש

אלבה

New member
תשובה

אם הדוד שלך הוא חלק מכל המערכת, אז הוא כנראה לא שלך פרטי אלא דוד משותף, למרות שהוא משרת רק אותך, ולכן כל הדיירים צריכים לשאת בתיקון. אם יש לך שעון של מים חמים, אז כל מה שלפני השעון הוא רכוש משותף.

רשר

Well-known member
מנהל
מערכת מרכזית

המים נשארים ולא מתחלפים אלא אם יש נזילה כולל כמו שאצלך לתוך הדוד ולמקלחת. הדבר גורם להצתברות אבנית במערכת המרכזית עם כל הנזקים שהיא גורמת. אתה נהנה ממים חמים על חשבון שאר הדירים כי המים באים מהמונה המרכזי ולא מהפרטי שלך.

למעלה