עזרה....!!

אריאלי18

New member
עזרה....!!

היי חבר'ה ישלי כמה שאלות: התחלתי ללכת לשיעורים באופן סדיר של סלסה כבר שבועיים. יש לי שתי בעיות: אני והבת זוג שאני בא איתה מצליחים לרקוד, אבל כשאני מנסה לרקוד עם מישהי אחרת, שלא היתה נוכחת באותו שיעור ולא למדה איתי את התרגיל אני לא מצליח להוביל אותה, ואם אני באמת רוצה שהיא תצליח לבצע איתי את אותו תרגיל ספציפי אני צריך להיות מאוד נוקשה וזה קצת מעייף.. ודבר שני: האם זה נורמלי שאני נתקע? יענו אחרי השיעורים, יש את ההרקדה הגדולה, ואלה שהיו בשיעור ומתחילים בד"כ מתרגלים את מה שלמדו.. אני יודע משהו כמו 4 תרגילים אבל הבעיה שאני נתקע! אני לא מצליח ליצור רצף...אני עושה תרגיל ואז כאילו נהייה לי בלאק אאוט... אשמח לשמוע תשובות... אריאל.

XUXA141

New member
לגבי החלק השני

לתרגל, לתרגל, לתרגל, לא רק לחכות לשיעור אלא לתרגל בבית כל יומיים שלושה. נוסף לזה בזמן ההרקדות בכל המקומות המדריכים תמיד נשארים בסביבה אז אם אתה לא זוכר תרגיל, אפשר לפנות אליהם והם שמחים לעזור. מעבר לזה, תמיד אתה יכול אחרי כל תרגיל לחזור לצעד בסיס ואז להתחיל תרגיל חדש, שהרי סביר שאת כל התרגילים שלמדת מתחילים מצעד בסיס.

amits6

New member
שלום לך אריאל

אני אענה לך כמדריך לסלסה. הדבר הכי חשוב לפני הריקוד והתרגיל זה הקצב !!! קודם כל להבין אותו. מכאן הרבה בעיות יפתרו. כמעט כל רקדן לפעמים נתקל ב"מעצור" עם הבת זוג. הדבר הנכון הוא לרקוד עם כמה שיותר בנות זוג לפחות בהתחלה ולתרגל. כאשר לומדים עדיף שזה יהיה מסודר ולא לקפוץ רמות. עוד דבר שאני עשיתי אותו בהתחלה ואפילו עכשיו זה לעמוד בצד ולהסתכל איך שאר הרקדנים עושים את התנועות והסיבובים ולעמוד בצד ולתרגל. ברגע שהקצב יכנס לרגליים הרבה מעצורים ירדו. ותזכור שזה לא הכמות של התרגילים אלא איכותם (קצב נכון ותנועה חלקה). דיעה שלי אל תלמד יותר מידי סיבובים ותנועות אלא רק כאשר אתה יודע את התנועות הקודמות בטיימינג הנכון. שיהיה בהצלחה.

למעלה