עזרה

חדש123

New member
עזרה

בבקשה תעזרו לי אני צריך להגיש עבודה עלך גנ'יפר לופז מחר ומה שחסר לי זה לעשות פוסטר כאילו יש הופעה שלה תעזרו לי בבקשה אני חייב !!!

חדש123

New member
כן הפוסטר יעזור אבל..

אבל אני צריך גם להמציא באנגלית פוסטר על הופעה שלה אני אשמח מאוד עם תשלחי לי ככה אני יוכל להעתיק אבל עם תוכלי לעזור לי להמציא זה יהיה אחלה

חדש123

New member
סוריי אני בלחץ היסטרי!

אני מזה מצטער פשוט אני צריך להגיש את העבודה מחר וזה חלק מציון הבגרות ! כן תיתני לי את הפוסטר ! אבל עם את יכולה לעזור לי לנסח פוסטר על הופעה שלה ?

Lopezit

New member
מה זה לנסח פוסטר על הופעה?!

ויש את העטיפה של הדיוידי של ההופעה בפורטו

חדש123

New member
תודה על הפוסטר! אבל....

לנסח פוסטר הכוונה לכתוה משהו אל ההופעה איפה היא תהיה מתי וכאלה כמו שעושים של המועדונים כאילו "מסיבת השנה וכאלה משכנעים אותם לבוא הבנת?

xsigi

New member
שלום

היי אני לא בפורום הזה אבל אני קוראת בו כל הזמן כי אני נורא אוהבת את ג'ניפר לופז וחשבתי אולי אני יכולה לעזור לך אז אני לא יודעת אם זה למה שהתכוונת אבל... dont worry if you missed it dont worry if you didn't have the chans to see it now its your opportunity its in stors now the new genifer lopez's d.v.d! ואז כזה ממתחת only for 50$ או משו כזה אתה יכול לשפץ חחח מקווה שעזרתי

xsigi

New member
אה..

בלי now אחרי in stors כדי שזה יצור חרוז ויכול להיות שיש שגיאות כתיב

xsigi

New member
זהו לא הייתי בטוחה בקשר לשם...

אבל תודה שתיקנת

חדש123

New member
xsigi כנסי

היי תודה שאת רוצה לעזור לי שלחי לי הודעה ואני ישלח לך את האי סי קיו שלי ואם תוכלי לעזור לי זה יהי פצצה

למעלה