עזרה...

CKYEN1

New member
עזרה...

לא הייתי בחיפה מיום שני עד היום הייתי בנגב.... ראיתי שהיו הרבה טריידים וקניות וההעפות מקבוצות בבקשה מישהו יכול להגיד לי איזה אירועים היו?

Yo-man

New member
רנדי מוס עבר לאוקלנד

ויש דיבורים על ריקי וויליאמס שיבוא לשם גם. חלק מהדברים מופיעים פה בפורום, ולא מעט חומר נמצא ב-NFL.com. חוץ מזה עדין לא היו חדשות קריטיות (לדעתי)

cwoodson

New member
לא מאמין

שהם יביאו את ריקי. אמנם הוא אמר שאם הוא יחזור זה יהיה אליהם אך אין להם מספיק כסף ואתמול הם גם החתימו את למונט ג'ורדן.

RoyBehar

New member
אינשאללה הוא יהיה ג'רי רייס V 2.0

כי אם לא הם יהיו קבוצה לא רעה בכלל, ואני לא אוהב כשאוקלנד קבוצה לא רעה בכלל... אני לא מאמין שהם מספיק דפוקים בשביל שהוא יגמור כמו ג'רי רייס, בכל זאת הוא הרבה יותר צעיר, אבל מותר לקוות...

cwoodson

New member
מה הכוונה?

"שהוא יגמור כמו ג'רי רייס" להזכירך (וכבר רשמתי את זה לא מזמן) ג'רי הגיע לאוקלנד בגיל 38 אחרי שתי עונות גרועות ב49ERS אוקלנד הצילה לו את הקריירה. הוא העלה את היארדים בעוד איזה 400(לעונה) בשנתיים אחרי זה,ובשנה השלישית הוא בסך הכל הביא אותם לסופר בול... זה די טבעי שבגיל 42 הוא התחיל להיעלם... אז עם כל הכבוד ג'רי רייס מאוד הצליח באוקלנד.

cwoodson

New member
איפה נתחיל...

אוקלנד קיבלו את רנדי מוס ונתנו את נפוליאון האריס+בחירת דראפט למינסוטה וגם החתימו את למונט ג'ורדן הRB של הג'טס. דאלאס קיבלו את דרו בלדסו מבפאלו. טרוי בראון +טיי לואו נחתכו מהפטריוטס. מוסין מוחמד עבר מקרולינה לשיקאגו קולטס נחתך מוושינגטון. דרק מיסון נחתך מטנסי לבולטימור. יש עוד די הרבה מעברים של שחקנים טיפה פחות מוכרים אתה יכול ללכת לnfl.com ולקבל את כל הטריידים. מקווה שמיציתי ואני בטוח שיורם דודי וכו, יוסיפו עוד כמה דברים מעניינים.

למעלה