עזרה

manic_subsidal

New member
עזרה

הרעיון פה זה שיהיה ספק עם היא\הוא לא כזה משנה, עוזרת לו לקום או שהיא נופלת איתו.. אם יש לכם רעיונות איך אני אוכל לשפר את זה אז אני אודה לכם מאוד חוץ מזה בינתיים אני מאוד מרוצה מהתוצאה של זה כרגע למרות שאני מאוד לא אוהב את המסגרת השחורה וגם ממנה אני לא ממש יודע איך להפטר...

אמ....

בקשר למסגרת, אולי אפשר לעשות איתה איזה אפקט בפוטושופ או משהו... אבל מה שהכי מפריע לי, זה שהוא נופל על הצד, לא מעצבן לי בעין. אם רק תסובב אותו זה כבר יראה יותר יפה(לפחות בעיני.) בקשר למסגרת(שוב), ממש אין לי מוסג, אולי תשנה אותה לסגול ותעשה לה הילה סגולה ירקרקה בפוטושופ. ד"א באיזה תוכנה השתמשת?

זה*

התכוונתי זה מעצבן לי בעין* ומושג*(אני גר בתאילנד ואני לא כותב הרבה עברית, לומד בבית ספר בריטי.)

...תגובה (?!)

בעיניי זה ממש יפה ומיוחד כזה... והאמת שלפני שקראתי ( כן נו דבר מעפן כזה של - קודם להסתכל בקובץ ואם הוא מעניין אז לקרוא את מה שכתוב... ) הייתי בטוחה שהוא מקופף כזה ונעזר ביד שנוטה כלפיי מטה ( כיוויכול) ומישהו פשוט עוזר לו לקום... אם את/ה רוצה שזה יראה כאילו הוא נופל אני חושבת שהיד שנוטה כלפיי מטה צריכה להיות כלפיי מעלה "מחפשת את העזרה".. ושלא יראו אל כל הסוליה של הנעל...זה נותן תחושה שהוא עומד על משהו .... מקווה שעזרתי

אוקי רגע.. תיקון.. ../images/Emo13.gif

לאחר שקראתי גם את התגובה של זה שלמעלה... שמתי לב ל-שני דברים א- אתה בן (?!) ב-הוא נופל על הצד (?!) כשאני הסתכלתי על זה זה היה ניראה כאילו מבט מלמטה אל הנופל... - העיגול נתן לי את התחושה הזו וגם כי המריחות של התכלת יוצאות ממרכז העיגול.... אם זה כך ( נופל לצד) ולא כמו שחשבתי אז עיניין העיגול מציק מעט ומבלבל בעיניי.... והקווים של התכלת צריכים להיות לכיוון הנפילה (מעיין פסי תנועה שכאלה....)

manic_subsidal

New member
בודק עם זה ייקפוץ לעמוד הראשון חזרה

טוב הוא גם נופל למטה (במבט מלמעלה, לא נופל על הצד או משהו כזה) תוך כדי שהוא מחזיק יד שנופלת איתו. או שהוא קם מן הרצפה ויש יד שעוזרת לו לקום ז"א שתי משמעויות שונות לחלוטין מאותה תמונה :) בכל מקרה תודה על התגובות אינ יעבוד על זה קצת יותר מאוחר :)

למעלה