עזרה

brunu

New member
עזרה

הפנו אותי לכאן מפורום מחשבים ואינטרנט אני רוצה לראות קליפים של מוזיקה בDVD הביתי אז הורדתי תוכנה ששמה Ace Video Workshop שאמורה להמיר קבצי וידאו לVCD אבל לא כל כך הולך לי להמיר. אשמח לקבל הסבר או המלצות לתוכנה עדיפה. שחיפשתי את התוכנה אז מצאתי תוכנה בשם Photo2DVD Studio 3 שמאפשרת ליצור סרטים מתמונות שצילמתי במצלמה הדיגטלית. די הצלחתי לעשות סרטון ממש נחמד אבל שאני מתחיל לצרוב זה לא צורב ממש. מישהו מצליח? יש תוכנה מומלצת בסגנון? תודה

brunu

New member
אוקיי

זה עונה לי על השאלה הראשונה. תודה לך. מה עם השאלה השניה?

Reborn1

New member
בשביל קליפים בסיסים

נרו יכולה לעשות את העבודה לגבי הסרטים ממליץ להמיר בעזרת מדריך בסיסי שיש במאמרי הפורום נרו עושה בעיות של עיוותים כנס למאמרי הפורום המרה סרט avi לפורמט vcd לנרו ישנה תוכנה שנקראת Nero PhotoSnap זו המטרה שלה ייתכן והגרסה ברשותך היא demo באתר שאציין החבילה השנייה כוללת נסה להסתדר לאחר התקנה בתפריט של נרו חפש Nero PhotoSnap ושם הדבר יתאפשר לך בהצלחה

Reborn1

New member
ד"א

דרך מאוד פשוטה לצרוב תמונות היא בעזרת video cd נכנסים לנרו בוחרים video cd בוחרים add ומוסיפים את כל התמונות זה הרעיון הבסיסי ביותר
ניתן לשכלל אותו

brunu

New member
גם זה יעבוד בDVD סתם ככה?

אני רוצה משהו עם אפקטים ומוזיקה כמו בתוכנה שציינתי

brunu

New member
רגע רגע

אבל הקליפים הם בפורמט AVI וMPG אז אם אצרוב אותם ככה זה יעבוד בDVD? סרטים לא רוצה כרגע אבל תודה יש לי נרו מלא נדמה לי...אחפש

kkdd

New member
בנרו אתה בוחר בלשונית VCD

ואתה גורר את ה AVI ו/או את ה MPEG לחוצץ של VCD ואז צורב ב BURN

או VCD או SVCD, שניהם אמורים לעבוד

SVCD הוא איכותי יותר אבל גם תופס יותר מקום (ולא כל מכשירי ה-DVD תומכים בו!) VCD איכותי פחות ותופס פחות מקום (בערך 80 דקות של VCD נכנסות ל-CD רגיל של 700MB). VCD אפשר לנגן ברוב מכשירי ה-DVD הנפוצים בשוק ולכן בשלב הניסויים אני ממליץ ליצור קודם כל VCD ואם זה עובד היטב אז לנסות לעשות גם SVCD. בברכה גיליוטין

brunu

New member
עוד שאלה על הדרך

איך ממירים WMV לAVI או MPG? יש לי תוכנה בשם סאונד פורג' ואני לא יודע איך להמיר נכון או ש...גם WMV אפשר סתם ככה לצרוב כמו AVI ממקודם?

brunu

New member
בעיה בצורב כנראה

זה לא בגלל הWMV כי זה קורה לי הרבה גם בצריבות רגילות....מישהו יודע מה הבעיה?

brunu

New member
הנה גם פה

בתוכנה שעושה סרטים מתמונות הכל בסדר ויוצא אחלה אבל בצריבה בסוף זה קורה. מה הבעיה עם הצורב??? תעזרו לי בבקשה

brunu

New member
יש מצב שהדיסקים גרועים../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

brunu

New member
אף אחד לא יכול לעזור לי../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

חברה אני מיואש...בבקשה

brunu

New member
../images/Emo7.gif

אם אתם לא יודעים....לאן ללכת כדי שיוכלו לעזור לי?

למעלה