עזרה...

ToLoN

New member
עזרה...

אני מקווה שיש כאן מישהו שיוכל לעזור לי... יצאתי מהארון לפני חצי שנה בערך... ומאז אני במתח לא נורמלי עם ההורים... אני ממש לא מדבר איתם היום... וממש אני סובל מהשהות בבית... פשוט אין לי לאן ללכת ואין לי כסף.... ההורים שלי לא מביאים לי כלום... לא כסף להסתפר..לאוכל...לצרכים שלי...לכלום!!!!!!!!! ואני לא מצליח לנהל חיים רגילים בלי העזרה שלהם... אני גם מחפש עבודה- אבל אין כלוםםם! יש מישהו שאני אוכל לפנות אליו שיעזור לי? למי? מה עליי לעשות? אני בן 16 ד"א... אודה אם מישהו יענה לי ברצינות!!!! תודה, טל

ת ה ל ה

New member
שלום טל

נשמע לי שאתה באמת במצוקה קשה. האם כל זה קרה בגלל שיצאת מהארון? בתור אמא אני חושבת שאולי כדאי לך פשוט לנסות ודבר עם ההורים. לנסות להסביר במקום להתעלם, לנסות להדבר איתם מתוך רגיעה והבנה של הבעיה. גם ההורים עוברים תהליך לא פשוט כאשר הילד יוצא מהארון. אתה מוזמן לקרוא על כך באתר שלנו ואולי כדאי שתפנה את ההורים שלך לשם. אתה מאד צעיר ועדיין גר בבית ועוד תגור בו כמה שנים טובות עד הצבא כך שלדעתי הכי טוב לנסות לגשר על השתיקה כמה שזה קשה. גם אם זה לא ילך מיידית, לאט לאט בסבלנות ובאורך רוח. יש גם הרבה מקומות בהם תוכל לקבל עזרה גם לעצמך וגם להורים. פנה לאגודה [ לא יודעת היכן אתה גר] אבל בכל עיר יש סניף של האגודה עם יועצים מקצועיים שיוכלו לעזור גם לך וגם להורים. והם כמובן מוזמנים אלינו לתהל"ה, גם לשיחה פנים אל פנים וגם ליעוץ טלפוני. פרטים באתר. כל טוב דליה

שלום טל

יש קבוצה לנוער באזור הקריות- וכן באזור הגליל העליון, תוכל ליצור איתם קשר , אולי המדריכים יוכלו לעזור לך-לכוון, שווה נסיון אם תרצה פרטים תוכל להשאיר כאן הודעה ותקבל מידע כיצד להגיע אל המדריכים, בהצלחה

למעלה