עזרה!!!! למישהו יש תמונות של הגרוק???
J jack 1 New member 11/2/05 #5 הגרוק המפלצת המפחידה מהמומינים?ההיא עם הקול המפחיד שמקפיאה הכול?שהתאהבה במומין?אין מצב שאת לא מכירה את זה!!היא הדמות המצויירת הכי מפחידה שקיימת!הייתי רועד מפחד בכל פעם שהראו אותה(בהתחשב בעובדה שהראו אותה שלוש פעמים בלבד)
הגרוק המפלצת המפחידה מהמומינים?ההיא עם הקול המפחיד שמקפיאה הכול?שהתאהבה במומין?אין מצב שאת לא מכירה את זה!!היא הדמות המצויירת הכי מפחידה שקיימת!הייתי רועד מפחד בכל פעם שהראו אותה(בהתחשב בעובדה שהראו אותה שלוש פעמים בלבד)
S Stinki Winki New member 12/2/05 #6 ../images/Emo71.gifהיא התאהבה במומין?../images/Emo12.gif את זה לא ידעתי
א אורטלול New member 12/2/05 #12 חחחחחחחחחחח גם אני מתתי מפחד! בעיקר בגלל המנגינה הזו שהשמיעו בכל פעם שהיא הופיעה...יאוו איזה צמרמורת עברה ביי..היה חשוך ואפל כזה ושקט והיה כזה מתח!!!! חחחחחח שוב הכל עולה לי חחח
חחחחחחחחחחח גם אני מתתי מפחד! בעיקר בגלל המנגינה הזו שהשמיעו בכל פעם שהיא הופיעה...יאוו איזה צמרמורת עברה ביי..היה חשוך ואפל כזה ושקט והיה כזה מתח!!!! חחחחחח שוב הכל עולה לי חחח
S Stinki Winki New member 11/2/05 #3 יש לי רק את זה הורדתי את זה פעם מאיפהשהו... זה מדבקה לביצפר על זאת במקרה יש את הגרוק...