עזרה?

r3d gamba

New member
עזרה?

אני מה זה בדילמה אנשים תצילו אותי כל העונה לא הגעתי למשחק אחד אפילו (בושה אכן כאפה לעצמי) אבל זה בגלל מזג האוויר הבעיה היא שאני נכה (הילד ההוא משער 7 שהיה עם שביט בערוץ הקבוצות) ואני לא יכל פתאום להחליט לבוא כשהייתי בא קבוע היה לי קשר רציף עם טל תאומים והייתי מגיע דרכה לכל משחק (בית כמובן) אבל בגלל מזג האוויר והמצב הבריאותי העונה לא הגעתי הבעיה היא שאני כבר מתגעגע לבלומפילדד אני צריך לשמוע תקהל ולראות יותר אדום ואני מקווה שבשבועות הקרובים מזג האוויר ישתפר פשוט אני לא יודע לאן לפנות מאז שמושיק כבר לא בעלים ולפי מה שהבנתי היא כבר לא אחראית וגם לא נעים לי פתאום ליפול עלייה אחרי עונה שלמה שלא דיברנו מה לעשות?

KORG TRIT0N 7

New member
אל תדאג, יש פה מנהל מצויין.

הוא מקורב לאנשים הנכונים והוא כבר יעזור לך.

סטלנרי

New member
יש לי את הטלפונים

שאחראים כרגע על הקבוצה והאוהדים . בעיקורן אחראית על זה נציגת האוהדים טל הולצמן , שאתה יכול לפנות אליה. אם אתה מעוניין אני ישלח לך את הטלפונים בפרטי , ואני מאמין שהיא תסדר לך משהו.

r3d gamba

New member
:-\

זאת אומרת שכרגע אין לי מה לדבר עם טל תאומים? כי אני נכנס עם מלווה גם.. ו..לאדע תדריכו אותי או משהו

סטלנרי

New member
דבר איתה , היא תעזור לך גם.

ידוע לי על אוהד הפועל אחד שמגיע כל משחק בכיסא גלגלים , אני לא יודע איפה הוא יושב וכ'ו , אני יודע שהוא בא קבוע לבלומפילד. וכל הכבוד לכם על כך.

על האש

New member
לצערי דוקא אין לי את הקשרים הנכונים

מקוה שהבעיה תפתר... כן אני יודע שאני לא כל כך יעיל...,אבל אם יש באפשרותי לעזור,אני אעשה כמיטב יכולתי.

סטלנרי

New member
עופר , בשביל זה אני פה

למלא את החסר

ron frechter

New member
אני לא מאמין זה אתה מהטלויזיה....

בונה אתה גדול ראיתי שהופעת עם שביט אלימלך בערוץ הקבוצות .... שמע לעצה שלי תבקש שמישהו יקח אותך להנהלת הפועל תדבר אתם בטוח יתנו לך את מה שאתה מבקש תודה, רון האדום

r3d gamba

New member
כבר אין הנהלה..

זו כקבוצה שכונה עם דרעק-טריון מסריח אני מקווה להסתדר עד הדרבי לפחות
בהצלחה היום עם חיפה אה ואנשים בקרוב קליפ על הפועל

למעלה