עזרה.......

עזרה.......

שלום לכולם... אני בחור שמתעניין מאוד בריפוי בעיסוק ואני שוקל ללכת ללמוד את זה באוניברסיטה אני ישמח אם תתנו לי קצת חוות דעת שלכם אם כדאי או לא (יענו אם אתם מדוכאים לאללה וזה לא שווה או שזה כיף חיים לא נורמאלי פורמה מעשיר ונותן סיפוק אדיר ) תודה

שאלה קצת מכשילה

אני מאוד אוהבת את המקצוע ומרבית האנשים שאני מכירה שעוסקים בטיפול (כלשהו) אוהבים ומרוצים מהמקצועות שלהם. אבל כמובן בהנחה שזה מתאים לך ושתאהב את זה... כי זה ענין של אופי ושל טעם.

מיקמק1

New member
אז ככה...

קודם כל רצוי שתדע מראש, שניתן לספור את המרפאים בעסוק הזכרים ביד אחת בערך... במידה ותגלה את זה מאוחר מידי. ולא בצדק. אם אתה שואל אותי יש בלימודים עצמם הרבהדברים מעצבנים, הלימודים לא קלים ויש גם כל מיני דברים מיותרים, (לפחות היו) אבל יש גם כמה קורסים מעניינים. לגבי המקצוע עצמו, יש הרבה תחומים בריפוי בעיסוק - ילדים (שיקום, התפתחות הילד, חינוך מיוחד...), פיזיקלי (שיקום ידיים, שיקום נפגעי חוט שדרה...), גריאטרי (שיקום גריאטרי, פסיכוגריאטריה...), פסיכיאטריה (ילדים, מבוגרים, הוסטלים, מחלקה פתוחה, אשפוז יום...), ארגונומיה, טכנולוגיה מסייעת... בקיצור יש הרבה. בטח משהו מזה בסוף ידבר אליך. אני מציעה שתבקר בכמה מקומות, קליניקות או בתי חולים, תראה מה עושים, תכיר קצת את האוכלוסיות, תדבר עם המרפאות בעיסוק. ועל פי כך תחליט. עוד דבר, אין כסף במקצוע!!! אבל מקבלים הרבה, יש הרבה סיפוק. מה שטוב במקצוע הזה שאתה יכול לעסוק בתחום אחד כמה שנים ואחרי שאתה נשחק לעבור לתחום אחר. אין את זה במקצועות אחרים. שיהיה בהצלחה בכל מה שתבחר!

תודה...

תודה רבה לכם על התשובות הפוריות ואני ישמח מאוד אם מישהו ישאיר לי פה איזה אימייל למקרה שיהיו לי עוד שאלות ושוב תודה...

למעלה