עזרה... תגידו...שמעתי שיצא ללד דיוידי של הופעה.. האם זה נכון??חח?
J jimorrison New member 20/1/05 #3 יצא אחד חדש אבל רק של פייג' ורוברט קוראים לו no quarter וזה עם איזה תזמורת או להקה מרוקאית...שמעתי שהוא ממש טוב..ושונה
יצא אחד חדש אבל רק של פייג' ורוברט קוראים לו no quarter וזה עם איזה תזמורת או להקה מרוקאית...שמעתי שהוא ממש טוב..ושונה
S silvermarlin3 New member 20/1/05 #4 NO QUARTER שוחרר מזמן .........הדי וי די שוחרר לא מזמן כלול בו שתי חלקים אחד זה הופעה בroal albert hell והשני צירוף של כל מיני הופעות
NO QUARTER שוחרר מזמן .........הדי וי די שוחרר לא מזמן כלול בו שתי חלקים אחד זה הופעה בroal albert hell והשני צירוף של כל מיני הופעות
M Maha Kara milhAma New member 20/1/05 #6 להקה מרוקאית? אני יודעת שזה עם הסימפוניה המצרית או משו. ושזה סיבוב "הופעות" שלהם ביחד עם ליווי של תזמורות וכלים אתניים ומזרחיים שג'ימי הושפע מהם.. למורה שלי יש את הקלטת של זה והוא טורח להזכיר לי את זה אחת לכמה שיעורים..
להקה מרוקאית? אני יודעת שזה עם הסימפוניה המצרית או משו. ושזה סיבוב "הופעות" שלהם ביחד עם ליווי של תזמורות וכלים אתניים ומזרחיים שג'ימי הושפע מהם.. למורה שלי יש את הקלטת של זה והוא טורח להזכיר לי את זה אחת לכמה שיעורים..
H hodaya17 New member 20/1/05 #7 היתה כתבה בידיעות של שבוע שעבר במוסף 7 לילות... וכתוב שם שחלק הוקלט במרוקו וזה חבורת נגנים מצרית...