עזרה

egoz12

New member
עזרה

אז ככה אני גר אני ואמא שלי אמא שלי יש לה נחות 75% היא מקבלת קצבת נכות בקושי 2500 ש"ח לחודש מזה אנחנו מתקיימים אני לומד בגרות חלקית נלחם כדי לשרוד תלימודים שלי בבגרות חלקית אני לומד הכל כל משדרוש כדי להתקבל לעתודה טכנולוגית אני מעומד לעתודה טכנולוגית פרוייקט "יעד" במכללה מסויימת הצבא ממן לי 80% מהלימודים שלי ו20% אני צריך לשלם הבעיה היא כזאות ש 20% האלה הם בערך 2400 ש"ח לשנה(24 שבועות וזה לא כולל ספרים וכל מיניי מכשרים שאני הצטרך ונסיעות לשם 12 ש"ח ו חזרה כל יום 24 ש"ח ועל שבועות אני בכלל לא מדבר... היינו ערב סימנר באו מהצבא חיל החימוש הסבירו הכל טוב ביפה אחר כך בסוף ערב הלכתי לגיסברות כדי לברר הכל לגביי תשלומים שם אמרו לי על התחלה אני צריך לשלם 1400 הקדמה ומתאים ש"ח דמי רישום כמובן אני נגנבתי... אין לנו אפשרות לשלם על זהעכשיו כשבאנו הביתה אמא שלי הציע פתרון כזה שהיא תשיג תכסף דרך הלואות פה ושם והיא תשלם עליי כי הלימודים שלי הם יותר יקרי לה מאשר כסף וכל הבלאגן שיהיה אחר כך... אני לא הסכמתי!!! עכשיו אני מאוד מאוד רוצה להמשיך ללמוד יג יד כי אין אחריי הצבא מאיפה יהיה לי כסף להשלים תכל הבגרויות כדיי להתקבל למוסד טוב ללימודים גבוהים אז אני חייב עכשיו ללמוד ואין כסף!!! לפניי כמה ימים קיבלתי הזמנה למבחנים למכללה טכנטלוגית של חיל החימוש אני מאוד התעניינתי אני התקשרתי לשם שאלתי האם ישלהם אותם תנאים הם אמרו כן יש להם אותם תנאים , רק מה ש ה20% האלה הם לא 2400 ש"ח אלא 700 ש"ח אבל הלימודים שם הם במסגרת פנימיה עכשיו אני מבקש שתציעו לי משהו תעזרו לי להחליט מה אני עושה במצב שלי כי כבר התייאשתי ללחם על כל דבר בחיים שלי... תודה לכל העונים

די דנסר

New member
../images/Emo24.gifל- egoz12

הייתי כל כך רוצה לעזור לך, אבל ידי אינה משגת להושיט עזרה כספית, לכן אני אגיד את דבריי כפי שהייתי מציעה לקרוב שלי אילו היה במצבך. אין ספק שלימודים חשובים מאד להמשך חייך, וכדאי ורצוי לעשות מאמץ כדי לממש את הפוטנציאל שלך. היום אתה לפני צבא ונכון מאד שהלימודים זולים יותר ואפשריים יותר מלאחר הצבא. אני מכירה צעירים רבים שעובדים לאחר שעות הלימודים ומממנים את הוצאותיהם. לכן, לדעתי תוכל לעבוד בזמנך הפנוי ולשלם סכום של 2400 ש"ח בשנה + נסיעות + ספרים, ועוד ישאר לך כסף ביד. אני חושבת שכדאי שתסכים לאימך בשלב זה ללוות כסף ולשלם עכשיו, ואתה אח"כ תחזיר לה. המון הצלחה לך. די דנסר

drnaji

New member
הנה הפתרון ../images/Emo26.gif

שלום לך
לידעתך אני עתודאי,ויותר נכון,אני בעתידים. ההבדל הוא שבעתדים יש ממימון של 100% משכר הלימוד. כלומר,הם ישלמו לך את כל שכר הלימוד,ובנוסף יש את המלגה על סך 15000 ש"ח בשנה (כלומר,הם יבדקו את ההכנסה הממוצעת בבית שלך,לפי כך הם יתנו לך מלגה שיכולה להגיע עד ל15 אלף ש"ח בשנה (אני לא מקבל את המלגה הזאת כל לדעתם אני עשיר מדי
),ובנוסף הם יתנו לך,אם תתצליח בלימודים מחשב נייד
הסתכלתי בכרטיס שלך,ואתה לא כתבת איזור מגורים
,אז שתדע שעתידים זה לאיזורי הפריפריה,או למקרים מיוחדים,והכי חשוב,זה למדעים מדויקים, כלומר הם יתנו לך רשימה של מקצועות שממנה אתה יכול לבחור במה ללמוד (אם אתה רוצה,תגיד לי מה אתה רוצה ללמוד,ואני יבדוק בשבילך). בקיצר,הנה המספר הטלי שלהם:03-5720277/395/650 כתובת:מנהלת "עתידים" ת.ד 25045 ת" 61250 יש להם גם אתר,תשאל בפורום עתודה הם יגידו לך. כל הכבוד על הניחשות,ואני בטוח שתצליח בכל,ובסוף תלמד,והכל יהיה בסיידר
מקווה שעזרתי במשו,אם יהיו לך שאלות על העתודה ועתידים,או על לימודים בכללית,אשמח לענות לך

rongil5

New member
שלום לך

אתה צריך לקחת בחשבון שאתה לא תהיה בבית ואמך תישאר לבד שזה גם שיקול אבל אולי תגיע איתם לאיזהשהו הסדר שתצא יותר הביתה כדי לראות את אמך אבל תזכור שההתיד שלך מונח כאן על הכף וזה מה ש/הכי חשוב אתה צריך לדאוג לעצמך!!!!!!! כי אחרים עשו כבר את החיים שלהם ושלך רק מתחילים שיהיה בהצלחה!

JudyWn

New member
אני מציעה ../images/Emo184.gif

כמה דרכים במקביל. 1. תנסה למצוא עבודה בשעות הערב. אפילו כמה שעות בשבוע. גם זה משהו. 2. תן לאמא שלך ללוות את הכסף ותחזיר לה. אמא שלך צודקת - שומדבר לא יותר חשוב מהלימודים שלך. הלימודים שלך הם העתיד שלך והם ייקבעו כמה תצליח בחיים. 3. למה שלא תנסה באמת ללמוד בתנאי פנימיה? פרט לעובדה שזה זול יותר משמעותית, יהיו לך חברים חדשים ומערכת תמיכה. תכיר אנשים שיוכלו להשפיע על העתיד שלך. תחשוב על זה. אולי זה לא רעיון רע ללמוד בפנימיה. אשמח אם תעדכן אותנו על מצבך....

למעלה