עזרה

עזרה

היי לכולם! אני צריכה עזרה. אני רוצה לעשות פעולת סיכום 2004 ואני צריכה עזרה ברעיונות ומידע... החניכים שלי בגילאי ה'-ו' מחכה לעזרתכם..

תעשי על אירועים מרכזיים של 2004

תבחרי כתבות מעיתונים, ותבקשי מהם להתבטא בנוגע לאירועים, איך זה השפיע עליהם, מה הם חושבים וכו'. אפשר גם לעשות חידון קודם על שנת 2004. את יכולה לעשות גם סיכום אישי. לשאול כל אחד איך היא הייתה בשבילו ואיך הוא היה מגדיר את השנה. אפשר גם לעשות מלא כרטיסיות עם תיאורים ולהגיד להם לבחור. כל מיני דברים כאלה... דבר טוב שקרה, דבר רע, וציפיות לשנה החדשה. ולעשות את זה אישי כאילו.. לא דבר רע: אסון הצונאמי. אלא, דבר טוב: נולד לי אח חדש. דבר רע: ההורים שלי התגרשו. משו כזה...

כמה משחקים לסיכום שנה:

# זכרון- כל אחד מקבל שני פתקים. באחד הוא רושם את השם שלו ובשני משהו שהיה לו השנה. פורסים את הפתקים של כולם הפוכים ומשחקים זכרון. # תופסים קו- כל אחד רושם על פתק משהו טוב שהיה השנה והוא רוצה שימשיך, משהו לא טוב שהוא רוצה לשנות ומשהו שהוא רוצה שיהיה בשנה החדשה. את תולה על הקיר נייר עיתון ואז משחקים עם הפתקים תופסים קו (אחד הולך לקיר, לוקח פתק, בוחר משהו אחד שכתוב שם ומצייר אותו. הקבוצה צריכה לנחש על מה מדובר. חשוב כאן שתגידי לחניכים שאח''כ הפתק יחשף, כדי שלא ירשמו דברים אישיים מדי. # גפרורים- בסבב, את מעבירה קופסת גפרורים. כל אחד בתורו מדליק את הגפרור שלו ומספר מה היה לו השנה ברצף. מתי שהגפרור נגמר (נכבה, או שורף את החניך..) אז הוא מפסיק לדבר. יום טוב :)

למעלה