עזרה! יש לכם תמונות של טופר מאושן 12? תודה רבבהה
I I lOvE cAkE New member 22/12/04 #2 ../images/Emo124.gif../images/Emo70.gifאנשים../images/Emo124.gif../images/Emo20.gif תקשיבו... לא בטוח שהוא משתתף באושן 12 עדיין... ידוע שהוא השתתף באושן 11 אולי עכשיו הוא יהיה גם בשני... כלום לא בטוח.. בואו נקווה =) לילה טוב!
../images/Emo124.gif../images/Emo70.gifאנשים../images/Emo124.gif../images/Emo20.gif תקשיבו... לא בטוח שהוא משתתף באושן 12 עדיין... ידוע שהוא השתתף באושן 11 אולי עכשיו הוא יהיה גם בשני... כלום לא בטוח.. בואו נקווה =) לילה טוב!
K kyle chandler New member 22/12/04 #4 אני אומר לך שהוא השתתף!!!../images/Emo168.gif קיבינימט ראיתי את הסרט!!!!!!!! בראד פיט הולך לדירה שלו ומשתמש לו בטלפון!!!!! זה כל התפקיד שלו! (של טופר) אבל זה נכון!!!!!!! אני אפילו אתן קישור לסרטים של טופר! רדו קצת למטה ותראו!
אני אומר לך שהוא השתתף!!!../images/Emo168.gif קיבינימט ראיתי את הסרט!!!!!!!! בראד פיט הולך לדירה שלו ומשתמש לו בטלפון!!!!! זה כל התפקיד שלו! (של טופר) אבל זה נכון!!!!!!! אני אפילו אתן קישור לסרטים של טופר! רדו קצת למטה ותראו!
I I lOvE cAkE New member 22/12/04 #5 ההה... סבבה! איזה יופי!!! וואי.. איזה כיף! עוד סרט שטופר משתתף בו... וייייייי ויייייייי פייייייי פייייייייייי! אני מאושרת...
ההה... סבבה! איזה יופי!!! וואי.. איזה כיף! עוד סרט שטופר משתתף בו... וייייייי ויייייייי פייייייי פייייייייייי! אני מאושרת...
P Phoebe D best New member 23/12/04 #7 נצל"ש-שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה היה הפרק האחרון של העונה הכי חדשה ששודרה בארץ???? כאילו מה היה הסיפור של הפרק???
נצל"ש-שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה היה הפרק האחרון של העונה הכי חדשה ששודרה בארץ???? כאילו מה היה הסיפור של הפרק???
L L i l A L o New member 23/12/04 #8 המ. אני זוכרת רק את הסיפור הכללי-זה היה היום החתונה של דונה ואריק, ואריק ברח..