עזרה...

עזרה...

שלום לכולם, וחג חנוכה שמח אני צריכה עזרה כמו שכבר הבנתם לפי הכותרת של ההודעה.. אז ככה.. לאחיין שלי (בן 7) קנו ליום הולדת מתנה איגואנה.. וקנו לה גם אבן חימום אבל כל הזמן ממש כל הזמן האיגואנה לא זזה באקווריום שלה היא פשוט ישנה כל הזמן על האבן זה נראה לי כבר קצת מוגזם.. כאילו אני יכולה לבוא ולשבור את הכלוב וזה אפילו לא יגרום לה להתעורר.. אולי אתם תוכלו להסביר לי למה זה ולפני שבוע גם קנינו לה אקווריום גדול (יחסית לגודל שלה עכשיו) מה הכי חשוב לשים לה שם... ועוד משהו קטן איך מבדילים בין זכר לנקבה באיגואנות.. (כמו שרואים אני והאיגואנות לא ממש מבינות אחת את השניה) תודה בכל מקרה ושוב חג שמח

אבן חימום זה לא אמצעי חימום טוב

והסיבה שהאיגואנה כל היום רובצת עליה זה בגלל שקר לה והיא מחפשת איך להתחמם. אני מציע לך לקרוא את המאמרים שיש על איגואנות במאמרי הפורום. הם יענו לך על הרבה שאלות.

מה התזונה שלה?

מה נותנים לה לאכול? חשוב מאוד להחזיק את האיגואנה ולתת לה לטייל קצת בבית! והמאמרים שבפורום יעזרו לכם ללמוד על החיה הזאת! בהצלחה!

טוב..

נותנים לה לאכול סלט (ירוק וכתום) לתת לה לטייל בבית לא נראה לי שיש מצב אחותי וחיות לא ממש הולך ביחד.. ולהחזיק אותה הם קצת פחדים כי היא מצליפה וזה כואב... ותודה על ההמלצה לקרוא חומר אני יעשה את זה...

הצלפות ושריטות

את יודעת כמה סימנים יש לי על הידיים מהשריטות של האיגואנה שלי? הפיתרון לזה זה פשוט לגזור לה ציפורניים(אצל וטרינר) וככה היא לא שורטת. הם חייבים להרגיל אותה שיגעו בה כי בעוד כמה שנים היא תיהיה חתיכת איגואנה וזה יהיה כואב
נ.ב- בזמן כתיבת הודעה זאת האיגואנה שלי נמצאת לי על יד שמאל
חשוב להרגיל אותה למגע!

חיפושית...

תישתדלי לילמוד מהר כדי שהאיגואנה לא תיסבול בעכבות חוסר ידע...ותעניקי לה את כל מה שהיא זקוקה לו גם אם זה לא הכי נוח לכם...תיתאמצי מעט.

אם היא היתה שלי

אם האיגואנה היתה שלי אז הייתי עושה בשבילה הכל אבל היא של אחיין שלי ואני לא גרה קרוב אליו שאני יכולה לטפל באיגואנה.. לדעתי בכלל זה טעות לקנות למשפחה של אחותי (יענו היא בעלה ואחיינים שלי) חיות כי הם לא יודעים ממש לטפל בהם אבל גיסי כל כמה זמן קונה איזה חיה חדשה ולא ממש יודעים איך לטפל בחיה.. אני חושבת שהוא קונה לילדים חיות בגלל חסך ילדות שלו יש שלא הסכימו לו לגדל שום חיה...

למעלה