עזרה... המלצות ללהקות בסגנון Anglagard לא חייב להיות דווקא אינסטרומנטלי. תודה רבה לעוזרים.
L l o s t New member 10/12/04 #1 עזרה... המלצות ללהקות בסגנון Anglagard לא חייב להיות דווקא אינסטרומנטלי. תודה רבה לעוזרים.
E epitaph New member 10/12/04 #2 קינג קרימזון לאו דווקא אינסטרומנטלי ודי דומים לעיתים. מעניין למה. אוקטובר הישראלים גם מזכירים מאוד לדעתי.
קינג קרימזון לאו דווקא אינסטרומנטלי ודי דומים לעיתים. מעניין למה. אוקטובר הישראלים גם מזכירים מאוד לדעתי.
R RamiSun New member 10/12/04 #3 קצת בסגנון Kaipa The Flower Kings White Willow אני מניח שאתה מתכוון ממה שקורה עכשיו ולא דרומה לקינג קרימזון וכדומה....
קצת בסגנון Kaipa The Flower Kings White Willow אני מניח שאתה מתכוון ממה שקורה עכשיו ולא דרומה לקינג קרימזון וכדומה....
R RamiSun New member 10/12/04 #9 לא לזה התכוונתי התכוונתי ללהקה מדור המיסדים שבטח הוא מכיר זה מכבר....
ש שיר דויטש New member 10/12/04 #5 Anekdoten כי לשתי הלהקות יש גיטריסטים מגוחכים שאיכשהו מצליחים להישמע טוב מאוד.
L l o s t New member 10/12/04 #6 אם כבר אנחנו בתנופה... איזה אפשר למצוא את כול הלהקות הנ"ל ? , כי חנות דיסקים בסביבה שלי אין.
E epitaph New member 10/12/04 #8 עם הרבה מאוד מזל בקצת אחרת, ואם יש לך פחות מזל אבל אתה בוטח בדרכי המסחר המקווננות אז יש הרבה אתרים שמוכרים דיקים של הלהקות הנ"ל, נסה בלייבלים הישראלים ג'אזים ומיו.
עם הרבה מאוד מזל בקצת אחרת, ואם יש לך פחות מזל אבל אתה בוטח בדרכי המסחר המקווננות אז יש הרבה אתרים שמוכרים דיקים של הלהקות הנ"ל, נסה בלייבלים הישראלים ג'אזים ומיו.
י יניבש16 New member 11/12/04 #15 isildure's bane,after cryinng אבל, לפי דעתי, שתיהן לא מגיעות לרמה ולעוצמה של אנגלגרד.