עזרה

stamone

New member
עזרה

אני (25) משתמש בקונצרטה כאשר אני לוקח 54 מ"ג יש תופעות לוואי - דפיקות לב כאשר אני לוקח 36 מ"ג - זה לא מספיק יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה?

האם מלבד דפיקות הלב, יש

עוד תופעות לוואי? איך מבחינת ההשפעה על הקשב? כמה רעיונות מניסיון אישי עם התרופה הזו: אם ב-54 ההשפעה טובה ויעילה ורק דפיקות לב הן הבעיה- האם אתה שותה קפה/נס קפה בשעות ההשפעה? אצלי זה קרה כאשר שתיתי קפה במהלך ההשפעה... אם גם כאן התשובה היא- לא, ניתן לקחת 36 ולשלב עם רבע של רגיל. אם כך המינון יהיה מדויק ויעיל יותר וללא דפיקות לב, כנראה שהמינון של 54 אכן מעט גבוה. כמה זמן אתה נוטל קונסרטה? דפיקות לב יכולות להופיע גם בהתחלה ונעלמות עם הזמן. מומלץ מאוד להתיעץ עם הרופא המטפל בכל מקרה!!!!

stamone

New member
לא

אני לא שותה קפה בכלל.... כך שזה לא הגורם אני משתמש כמעט כל יום כבר כ 5 חודשים זה התחיל פתאום לפני חודשיים ומאז ניסיתי כמה פעמים 54 והדפיקות חזרו מאז שירדתי ל 36 אין בכלל דפיקות אבל הריכוז פחת בצורה משמעותית נראה לי שזה התחיל מאז שירדתי במשקל לרופא שלי אין סבלנות לענות בטלפון הוא מקשקש משהו וזהו אם אני רוצה ממש עזרה אז אין בעיה .... לקבוע פגישה - כסף שאין לי כרגע. לשלב רבע של רגיל פעם ב 4 שעות?

מעט ניסיון להבין יחד

כאשר אתה נוטל 54מ"ג, זה מעט יותר מדי... ירידה במשקל בהחלט מסבירה גם כאן. לכן- חשבתי שאם תוסיף ל36 רבע של רגיל תהיה על מינון שהוא אמור להיות 12.5 מ"ג. יותר פשוט אולי, לנסות LA 30? הוא ייתן את המינון הזה בערך. אולי ייקל עליך. נכון שהוא פועל פחות שעות, אך גם אינו פוגע בתאבון כ"כ, לא כמו הקונסרטה (עבורי בכל אופן). במקרה כזה תוכל ליטול אותו פעמיים ביום... אם לאחר ניסיון אחד בשילוב רבע של רגיל, תראה כי אכן יותר מתאים לך, הרי שכבר תדע את המינון המתאים לך וייקל עליך מאוד להחליט אם להמשיך עם קונסרטה+רגיל או לשנות ל-LA. לפעמים כשאין רופא הזמין לנו במצב כזה, ניסוי וטעייה- הם נכס.... ואז מגיעים לרופא עם כל המידע ביד ומבקשים מרשם למינון המתאים.

למעלה