עזרה

עזרה

החלטתי להוריד itouns כדי לסדר תשירים לפני שאני מקבל את המיני איפוד השאלה היא איך אני עושהנ את זה הנה תמונה מצורפת תגידו לי מה לעשות

המשך

הסדרת בערך עשיתי snart פולליסט אבל השירים שאני מעלה עליה נשארים לי בתוך הפול ליסט הראשי זה אמור להיות ככה?

urip

New member
שאתה בLIBARY

תלחץ על BROWSE הכפתור הצבעוני עם העין בצד ימין למעלה

urip

New member
העברת מוזיקה ל-itunes

פשוט תגרור קבצים ל-libary. או, יותר מהר, ב-itunes: FILE> ADD FOLDER TO LIBARY. ואז פשוט תבחר את הספריה עם המוזיקה ואותה תעביר לitunes.... לאחר מכן, לדעתי הכי פשוט לנווט בתוך הitunes לפי אמנים\אלבומים\ז'אנרים... לחץ על הכפתור מצד ימין למעלה (browse( בהצלחה

לא הבנת

אני רוצה לסדר לפי תיקיות נגיד avril israel inglish נגיד אז אני עושה add file to lobore אני חרא באנגלית הקיצר שאני עושה את זה אז זה מוסיף לליבורי הראשי ואני רוצה שזה יוסיף את זה לתיקיה שזה יהיה מסודר נגיד כל השירים באנגלית אז שיהיו בתיקיה אנגלית וכל השירים בעבירית יהיו בתיקיה עיברית איך אני עושה את זה

urip

New member
לא בטוח שהבנתי נכון

אבל בעקרון האפשרויות הן או לשנות את פרטי הקבצים (למשל כל השירים שאתה רוצה שיהיו בתיקיית english תשנה לז'אנר english) או לעשות playlists שזה לדעתי קצת יותר פשוט

עכשיו נשאר לי לחכות...

לאיפוד מיני שאני יקבל מהונג קונג ואז ללמוד איך לעלות שירים שאלה אם אני נגיד בבית של חבר ויש לו מערכת מחוברת למחשב איך אני מחבר את האיוד ושמיע את השירים במערכת צריך itouns בשביל זה

LinkTree

New member
דרך ה LINE OUT

או פשוט כבל מהחיבור של האוזניות לכניסה למערכת - עולה 10 ש"ח בכל חנות...

למעלה