עזרה

azripal

New member
עזרה

היי, אממ, אז ככה...לפני כמה דקות ספורות הקוקוטייל של קצת ברח מהכלוב (לא משנה כרגע איך), ישר קפצתי לדלת וסגרתי אותה והוא בנתיים התנגש בחלון ונפל על עדן החלון שמה הוא ישב לו בשקט ושלווה. יופי, איכשהו תפסתי אותי בלי שהוא יברח מעדן החלון והחזרתי לכלוב. עד כאן הכל טוב ויפה (טוב לא ממש) אבל בכל מקרה, אחרי כמה דקות שמתי לב לדם בכלוב, לא הרבה, אבל קצת. חיפשתי מאיפה, לא מצאתי. הוא לא מוחתם דרך אגב. לא רוצה להוציא ולבדוק אותו כי הוא מזה מפוחד כרגע ואין לי כוח שהוא יקבל איזה דום לב. לא משנה. הוא יושב בכלוב על המקל שלו ומטיל את הראש לצד וסוגר עיין אחת בצורה מאוד מוזרה. מה לעזאזל? אני צריכה לדאוג? ווטרינר? משהו? איך אני יודעת אם כואב לו? תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!

mali24

New member
../images/Emo18.gif וטרינר!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי הוא פצע את העין!!!!!!!

azripal

New member
זהו...

חשבתי על זה, אבל נראה לי הדם מגיע או מהכנף או מהרגל. בחנתי אותו בלי לגעת וזה לא מגיע מאיזור הראש למזלי.

174M4R

New member
כנסי.

יכול להיות מאוד שזה מנוצה שנשברה לו או משהו ויכול להיות גם משהו אחר... תבדקי מה מקור הדם, אם זה מנוצה או מחלק אחר בגוף שלו, אם זה בנוצה אז אני לא חושב שיש מקום לדאגה... אפשר לקחת לוטרינר אבל אפשר גם לשבת ולידאוג פשוט שהכלוב שלו יהיה נקי.. ואני לא חושב שהוא ימות מיזה...

למעלה