עזרה

עידוק

New member
עזרה

נולדו במזל 2 גוזלי תוכונים, ורודים כאלה חמודים, אמרו באתר כלשהו לתת להורים מזון ביצים, מה זה אומר? הבנתי שזה אחד מחלקי הביצה, לבן או צהוב, אבל אני לא יודע איזה. איזה אוכל לתת לתוכונים? והאם אני צריך לתת משהו ישירות לגוזלים? תודה רבה, עידוק

big mama 2

New member
מזון ביצים

ניתן להשיג בחנויות מזון מיוחד הנקרא מזון ביצים. לגוזלים אין צורך לתת כלום - לזה ידאגו ההורים.

big mama 2

New member
אם אתה נותן להם את המזון המוכן

אין צורך להוסיף ביצה טרייה

עידוק

New member
ועוד כמה שאלות אם אפשר

אז ככה: יש תוספות מזון שצריך להוסיף אם כן שמים את המזון המוכן? הגוזלים כנראה בקעו לפני יומיים, האם אני אוכל ללכת לקנות את המזון רק ביום שני, או שזה דחוף? מתי צריך להפריד את הגוזלים, והאם זה מאוד חשוב, או שאפשר להשאיר אותם עם ההורים? הכלוב מאוד גדול... [סה"כ- 4 שאלות, תודה רבה!]

big mama 2

New member
בכייף...בטח שאפשר לשאול

ואפילו רצוי. כדאי להוסיף גם פירות וירקות. אין בעיה לחכות עד יום שני - זה ממש לא דחוף - הם גם יכולים לגדול בלי זה. למה בעצם אתה רוצה להפריד את הגוזלים ???

עידוק

New member
בכל אתר שקראתי

רשום להפריד אותם, אחרי בערך שבועיים, כדי שהנקבות לא יטילו בייצים סתם, כי זה יכול לפגוע בהם, וכדי שהאבא לא יפגע בהם, אבל אני לא בטוח בזה שזה שבועיים, ולפי מה שאתה אומר, לא חייבים להפריד נכון?!

אם כבר בא לך להפריד

אתה יכול להחתים איזה תוכון , אני תמיד אוהבת לראות תוכונים מוחתמים,זה כזה חמוד שיצור כזה פיצי נמצא לך על האצבע שאפילו היא יכולה להיות גדולה יותר ממנו..

עידוק

New member
אבל הסיכויים שהוא ימות, גבוהים מידי

אני גם לומד המון, 51 שעות בשבוע, מה אז? זה לא ילך, בטח לא בהתלה הראשונה, אבל לא נורא
יום אחד נחתים כמו שצריך...

עידוק

New member
אבל הסיכויים שהוא ימות, גבוהים מידי

אני גם לומד המון, 51 שעות בשבוע, מה אז? זה לא ילך, בטח לא בהתלה הראשונה, אבל לא נורא
יום אחד נחתים כמו שצריך...

גמני לומדת המון

מ8 בבוקר עד 17 בצהרים ועדיין יש לי זמן לכל תוכי שהוא יהיה חזק מספיק כדי לאכול בעצמו דיסה אז אתה יכול להתחיללהחתיים,לא?

עידוק

New member
אצלי זה ממש שונה

למשל ביום ראשון, אני לומד 8:00-19:00, ואז הוא לא יאכל כל היום?! אני די לבד בעסק, אחיות והורים לא יעזרו לי... בכל מקרה, אני גם מפחד, בכל זאת, גוזלים ראשונים... עוד כמה לידות, אני אוכל לנסות, בפסח, יש לי מספיק זמן להחתים?

למעלה