נולדו במזל 2 גוזלי תוכונים, ורודים כאלה חמודים, אמרו באתר כלשהו לתת להורים מזון ביצים, מה זה אומר? הבנתי שזה אחד מחלקי הביצה, לבן או צהוב, אבל אני לא יודע איזה. איזה אוכל לתת לתוכונים? והאם אני צריך לתת משהו ישירות לגוזלים? תודה רבה, עידוק
אז ככה: יש תוספות מזון שצריך להוסיף אם כן שמים את המזון המוכן? הגוזלים כנראה בקעו לפני יומיים, האם אני אוכל ללכת לקנות את המזון רק ביום שני, או שזה דחוף? מתי צריך להפריד את הגוזלים, והאם זה מאוד חשוב, או שאפשר להשאיר אותם עם ההורים? הכלוב מאוד גדול... [סה"כ- 4 שאלות, תודה רבה!]
ואפילו רצוי. כדאי להוסיף גם פירות וירקות. אין בעיה לחכות עד יום שני - זה ממש לא דחוף - הם גם יכולים לגדול בלי זה. למה בעצם אתה רוצה להפריד את הגוזלים ???
רשום להפריד אותם, אחרי בערך שבועיים, כדי שהנקבות לא יטילו בייצים סתם, כי זה יכול לפגוע בהם, וכדי שהאבא לא יפגע בהם, אבל אני לא בטוח בזה שזה שבועיים, ולפי מה שאתה אומר, לא חייבים להפריד נכון?!
למשל ביום ראשון, אני לומד 8:00-19:00, ואז הוא לא יאכל כל היום?! אני די לבד בעסק, אחיות והורים לא יעזרו לי... בכל מקרה, אני גם מפחד, בכל זאת, גוזלים ראשונים... עוד כמה לידות, אני אוכל לנסות, בפסח, יש לי מספיק זמן להחתים?