עזרה!

ערןוסו

New member
עזרה!

ביום א רבנו ועד יום ה לא דברנו החלטתי לנסות לדבר,וקבלתי בתגובה מקלחת קרה של תגובות וקללות ולקנוח שהוא החליט להתגרש,אתמול נכנסתי למטה והוא החליט שאני לא ישנה שם אחרי שבוע של נדידות מצידי בעיקר,התעקשתי שהוא יקום ובתמו רה קבלתי קללות והשפלות,החלטתי לותר וקמתי.החלטתי לקחת תיק גדול וללכת עד סוף ההליכים.מה דעתכם הצעדים שעלי לנקוט אנחנו נשואים בקושי 3חודשים,ולפני שלוש שנים.לפרק כל כך מהר,אין לי מושג איך ולמה?

seeyou

New member
אפשר לקבל קצת רקע?../images/Emo140.gif

באופן פילוסופי... אם נשואים בקושי רק 3 חודשים וכבר קללות סימן שהמצב לא תקין! לא ברור לי בכלל מה זה..: "והוא החליט שאני לא ישנה שם אחרי שבוע של נדידות מצידי"... יוסי

ערןוסו

New member
זאת אומרת

שהוא לא רצה שאשן לידו במטה הפריע לי בכל דרך אפשרית,והזכיר לי כמה הוא שונא אותי,במהלך השבוע ישנתי בסלון.

seeyou

New member
תודה...אבל לא ענית ליתר השאלות

הייתם במשך הזמן-שנתיים וחצי ביחסים אינטימים? כמו כול בעל ואישה?

תאמיני לו ותתחשבי בו

הווה אומר - הוא שונא אותך ורוצה להתגרש, אל תכריחי אותו לחיות איתך. לטובתך, תיפרדי ממנו כמה שיותר מהר.

s h o o s h a

New member
מה הטעם בלמשוך?

אתם שלושה חודשים נשואים. להבנתי 3 שנים יחד. מדבריך, במשך כל התקופה חייך לא סגו בשושנים. יכולה להניח שקיווית, ייחלת והאמנת שלאחר נישואיכם התנהגותו תשתנה. והאמת טפחה לך בפנים. לדעתי הלגמרי אישית, עשית בחכמה כאשר ארזת את מטלטלייך ועזבת את הבית. אל תחזרי עד אשר יסתיים תהליך שבו תתחילי. לגבי הדרכים לעשות תפני לאחד המוסדות שנותנים סיוע לנשים במצבך (נעמ"ת או ויצ"ו) ואם (וחשש גדול מתגנב ללבי שסבלת גם מאלימות פיזית מעבר לזו שתיארת) אנא פני גם לגורמים אשר מסייעים לנשים מוכות. על שאלת האיך תוכלי, כאמור, לקבל תשובות מגורמים מוסמכים. על שאלת הלמה איש לא יוכל לענות לך אלא רק לחזק את ידייך ולומר לך שלא מגיע לך לסבול בשום מקרה או מצב. להלן קטע ממאמר בנושא מקלטים לנשי מוכות מטרות המקלטים מקלטים לנשים מוכות הוקמו במטרה להעניק לאישה הפגועה וילדיה הגנה, מחסה, תמיכה, חיזוקים, אסרטיביות וכן - עזרה בתוכניות עתידיות. חשוב לציין, כי שהייה בסביבה ניטראלית ולא לוחצת ומאיימת במחיצתו של בעל נוגש ומתעמר, מאפשרת לאישה לכלכל את צעדיה בהתאם, לתכננם בקפידה ובד בבד גם מסייעת לבעל להשלים עם כישלונה של הזוגיות וכן עם הפרידה מבת-הזוג בעצמה – ממנה הוא נגמל במהלך ההתרחקות. מטרה נוספת היא יצירת מאגר מידע עצום על תופעת האלימות כלפי נשים. מאגר זה מתקבל במישרין מהנשים עצמן בתנאים של פתיחות ונכונות לחשיפה מרבית. המידע מגיע באמצעות עובדת סוציאלית, העובדת עם נשים, באופן פרטני, בעבודה קבוצתית, בתרפיה באומנויות ובשיחות אישיות רבות המתקיימות במהלך היממה. שיחות אלה יכולות להיות פורמאליות עם מנהלת המקלט או אשת צוות אחרת. לחילופין, הן יכולות להיות שיחות המתקיימות בעת ארוחה, בשיחות חולין על הספסל, בעת שתיית כוס קפה וכיו"ב. חלקו הגדול של המידע אינו פורמאלי, דבר המאפשר זרימה חופשית ותקשורת בינאישית. זאת, בשונה מכל המערכת של מטופל/מטפל או נחקר אנונימי ע"י חוקרים זרים. במהלך שהותן במקלט מקבלות הנשים מידע רב בדבר זכויותיהן כאזרחיות במדינת ישראל. הן מופנות לסעד משפטי, לטיפול רפואי (לעתים תכופות מצבן הרפואי מוזנח), טיפול באמצעות רפואה אלטרנטיבית וטיפוח אישי. טיפול רפואי בנשים המגיעות למקלט מתחיל בעזרה לנשים דיכאוניות, כאשר המטרה היא בעצם "לדכא את הדיכאון" ולמנוע את טיפוחו הממשמש ובא כתוצאה מן המצב שנוצר. המדיניות של המעון, להעצים את האישה המטופלת ולהופכה בהדרגה לקברניטה המנווטת את חייה במו-ידיה, זאת בין היתר ע"י עידודה לקום בשעה קבועה במשך היום ולא לשהות במיטה מעבר לשעת-היקיצה שנקבעה עבורה. גילויים סלחניים כלפי אישה מוכה המבקשת להישאר במיטה ולשקוע בעיצבונה, כאילו היא חולה, אינה עשויה אלא להגביר את השקיעה ברחמים עצמיים שאין בה בכדי לסייע לא לאישה עצמה ולא לילדיה – עליהם היא צריכה לקחת אחריות. אישה מוכה הנוטלת תרופות לארגעה תהיה חייבת לקבלן בידי אם הבית או הרופא המטפל. עם דעיכת התסמינים הדיכאוניים והשיקום נפסקת ההיזקקות לתרופות אלו ובכך – גם השימוש בהם. גם סיוע משפטי מסופק לנשים השוהות במקלט ונשים השוהות בו מעל לשבוע – אף מופנות לעורך-דין שיסייע בידן להשיג את הסעדים להם הן נצרכות. בהצלחה

עיצה טובה

לדעתי ומנסיוני האישי כדאי להתגרש. הסיפור שלך מזכיר לי את מה שאני עברתי אחרי 5 חודשי נישואין, אך מפאת הבושה (מה יגידו החברים/השכנים/הדודים) ובגלל שהייתי תמימה וחשבתי שאפשר להציל את הקשר, לא נהגתי כראוי. מאז נולדו 2 ילדים ורק אחרי 17 שנים של סבל וכעס ותסכול וחוסר הבנה ואהבה שרק החמירו, עשינו מעשה ונפרדנו. לפי הניק שבחרתי ברור לך שאני לא מצטערת על הצעד הזה, חבל שלא עשיתי את זה אחרי 5 חודשים. אל תגיעי למצב כזה, שתצטרכי לומר אחרי כמה שנים וכמה ילדים ש.."חבל שלא עשיתי את זה קודם". אם לא מסתדרים מהתחלה ומגיעים למצבים לא נעימים עדיף לחתוך, עם כל האי-נעימות שבדבר. בהצלחה ודרך קלה.

אנריאה

New member
לא יתכן שזה פעם ראשונה

שהוא ככה מתנהג אלייך ככה והשפלות? אל תתני לאף אחד להתיחס אלייך ככה ותגידי תודה שאין ילדים קומי מיד ותעזבי

cholem

New member
להתגרש ומהר

טוב שזה קורה אחרי 3 חודשים ולא אחרי 3 שנים. מהר מהר לפרק את הזוגיות העקומה הזו שלא ברור בכלל איך נולדה לעולם ואיך הביאה שני אנשים לנישואין. לכו לרבנות, פתחו תיק ושלום על ישראל. סיפור טכני פשוט ביותר. מהר. כבר מחר. כל יום שעובר לא חוזר.

Y e d i d

New member
הגיע הזמן ללכת לדבר עם עו"ד

כי כשהמילה "גירושין" יוצאת מן הבקבוק, אין שד שיוכל להכניס אותה חזרה.

shirlyar

New member
יש משהו נסתר שרק את והוא יודעים???

כי הרי רק את יודעת מה פשר ההתנהגות שלו. פתאום ביום בהיר אחד רבתם והוא החליט שהוא לא רוצה לחיות איתך יותר???? משהו כאן לא מריח לי טוב ולכן הייתי מציעה לך לא למהר להתגרש אלא ללכת אפילו לבד ומומלץ בתחילה לבד ליועץ זוגי. אלא אם כן הוא מרים עליך ידיים

adam33

New member
כמה עצות..

1. לא ללכת מהבית. 2.לא לשיון במקום אחר. 3. להתחיל בהליכים של במשפט לעניני משפחה. 4.קודם לקחת ייעוץ. בעלך בעצם מתנהג איתך בצורה שאת כאילו האישה מאחריו במובן השלילי. הוא לא מעריך שבעצם את לא נמצאת איתו מעמדה של מושפלת אלא בגלל שאת אהבת אותו ושיש לך כח. רק כאשר הוא יראה שבעצם הכח בידך הוא יבין שאלייך לא מדברים כך ושאם הוא רוצה שתחדלי מההליכים בבית משפט לעניני משפחה הוא חייב להתכופף וללמוד ממעשיו הרעים. הוא פשוט נמצא באיזה אופוריה של שליט שמסביבו כמה שפחות ושהוא יקבע מה יהיה והיכן תשני.. הוא רק שכח שאת חכמה ושיש בך כח הרבה יותר ממה שהוא חושב.. ולכן תעמדי כעת על שלך.. ואל תתני לו להתנהג אלייך כאילו הרכוש שלו ושאת שפחה שתמיד תאמר כן.. שבוע טוב..

למעלה